halt:(

hej på er,
idag va vi i stallet:) när jag skulle hämta min fina poooonnnyy märkte jag direkt att nåt va fel, hon vägrade att gå och hon brukar va lite seg men inte så, när hon börja gå så såg jag att hon halta.trodde att de kunde va lite eftersom hon hade vilat ett tag men det vart inte bättre efter vi gått lite. så jag hängde inte med ut i skogen jag borsta lite extra och lät henne stå en stund i boxen, men då börja hon skrapa och hätsa upp sej, så jag gick ut med henne i hagen.
medan jag vänta på frida och josefin fixa jag lite i stallet och putsa hennes grejer, jag putsa även nordisarnas träns!
när madde kom hem så gick vi och kolla på henne. vi konstatera att det var höger fram som brast lite. hon hade ont i knät tror vi. det är ganska surt nu när vi skulle tävla på fredag, men jag vill bara att hon ska bli bra igen! så hon får nog vila ett bra tag tills hon blir helt återställd.


jag fick testa att rida Cassandra, som jag kanske kan rida nu när jag inte har bella. det gick okej kan man säga, hon är ganska stark i munnen men annars jätte trevlig!
haha när vi skritta av dom så vart cassanrda lite arg på flugorna och börja galoppera hemmot, men jag fick stop på henne tillslut;)

min fina och Cassandra!
it's like in a bad dream, and i can vake up.

//Linnea♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0