BLOGGPAUS

på obestämd framtid.



orkar inte blogga nu.

men gör det senare eller imorn :)
// Frida

godnatt!

taggar tills imorn! nordiskurs och träffa bella! :D

så godnatt!







//Linnea

Tagga!

/ FRIDA


bästa


älskar er♥


//Linnea

Chill med kissen!


SJUK

är fortfarande sjuk så inget att säga...
dagen har spenderats med sibbe, har sovit och kollat glee en hel del.

//Linnea

Mixer idag , 18/2-2012

BANAN.

Japp, idag red jag äntligen på banan! Vet inte riktigt vad jag ska säga om passet.. det gick inte precis bra, men det kändes inte hemskt heller. Iallafall så hade den perfekta ridbanan igår förvandlats till en fastnande kramsnöbana. Så underlaget var inte som igår då det var helt perfekt!

Red inte så länge och inte heller så "hårt" utan vi tog lite volter, trava lite och avsluta med nån lite galopp. Inte så mycket mer en så.

Snacka om att han växt vid rumpan , haha. Märkte det igår att han är säkert 2/3 centimeter högre där, och det är ganska mycket! Egentligen borde jag tycka att det är hemskt eftersom jag kommer ännu mer framåt mot kortis halsen. Men jag tycker det är jätte bra det betyder att snart kommer manken ikapp , och då blir han lite högre hela han vilket är kanon!

Men somsagt kravlöst pass, Mysan (http://myupanddowns.blogg.se/) var snäll och fota lite , så finns en massa ganska söta bilder faktiskt även fast jag red som en kråka och han gick som en kråka, så man kan ju undra hur jag gillar dom egentligen..

3 bilder ifrån idag.







Vill ni ha mer?


/Frida


SÅ!

Nu har jag tid att blogga så nu ska ni får ett inlägg!

Sportlov nu och det är hur skönt som helst! Nu får jag verkligen tid till att rida mixer, magen ska bort!
Har vart väldigt trist och dålig uppdatering på sistonde , men det har verkligen vart mycket i skolan , och sen blir det ju inte enklare när man ska hinna med, Mixer, innebandy och fotboll också ;-)


Igår var det somvanligt skola, och efter det Mixerpojken♥ Släppte honom bara lite på banan så han fick springa lite. Mycket trav och galopp, alltså mesta dels konditionträning. Han höll sig omkring mig hela tiden vilket är bra!
Haha efteråt var han så trött så han inte äns brydde sig när jag skärde morötter, då är det kris! haha lille plutten.

Direkt efter stallet var det fotbollsträning, jättekul! Men gick verkligen skit för mig igår.. usch och fy hoppas inte det går så illa imorgon. Kvällen var mysig och spenderade med familjen med lite kort spel blandannat. Men gick faktist och la mig väldigt tidigt!


Idag har jag bara hunnit vara i stallet + äta än så länge, kommer ett annat inlägg om det snart!


/ Frida

dålig uppdatering!

Oj tjosan vilken dålig uppdatering det var här , och hinner inte blogga nu heller. Ska till stallet och förhoppningsvis rida på banan , och sen efter det är det innebandy match. Men jag lovar att blogga när tiden finns!

/ Frida

ridlägret

nu kommer lite gamla bilder sen ridlägret i överum!













det va 2 år sen! vad tiden går...
jag red en häst vid namn Tommy, och han va jättesnäll! haha blev en galet rolig uteritt också... hästarna fick damp!



//Linnea


>Pappa

nu blir det snart att åka till pappa. kommer vara där tills på tisdag, sen vara härhemma i åsbro resten av lovet, så kommer hem efter att jag har vart hos handkirurgen på tisdag. stackars fabbe! ;(


sen vill jag bara nämna att Fabbe&jag fyllde ett halvt år igår, men kunde inte skriva det här på bloggen för att blogg.se dampa.. det bästa halvåret i mitt liv ♥





Vi ses!


/MAdde

we♥it

742f55da3e7efc24dbdda1f38e4d3e63_large

46c0107e0001cb8e4e500a25_large

Tumblr_lkbi9uycyq1qbji37o1_400_large

Tumblr_lty1amjyfh1r1akixo1_500_large

5944803652_fb11282e9b_z_large



//Linnea


:(

Solen skiner, det är perfekt väder för att vara ute. Vill till stallet!

Nu har jag kollat på film och käkat, somna en stund förut också.. Jag hatar verkligen att vara sjuk. Men kanske orkar att gå ut och ta lite bilder, de lät bra! Haha blev på lite bättre humör nu, vi hörs senare!

/linnea


chillar




/Linnea

På väg hem

Är på väg hem från skolan nu, mår skit och är hur trött som helst. Jag som skulle till stallet, längtar ju ihjäl mig efter min Bella!:( men har ju sportlov nu, bra start...

Bloggar nog mer senare!

//linnea


:/

Efter en halvt bra/dålig dag så ska jag äntligen få sova! Så sjukt trött!

Godnatt!
//linnea


taggad till lov!

hej, just nu sitter jag här nermyst i pyjamasen med en kopp varm choklad. är väldigt hes och har ont i halsen så kunde inte va med på träningen idag:( men bättre att bli frisk till lovet! taggad till tusen är jag, läängtaaar! då kommer jag verkligen få tid att va i stallet och bara va, skita i skolan för ett kort tag.




kanske rider lite nordisarna på lovet också! :D

imorgon ska jag till stallet, kanske hinner rida. ska nog kolla på fotbollsträningen en stund sen ska jag till askersund på kalas, min faster fyller. så får se om det blir promenad, ridning eller longering. kanske barbacka?:D jaja skit samma.

på lovet ska jag också försöka ha med mig min kamera så mycket som möjligt!


Frida och jag har börjat fundera lite på om vi kanske ska dela på oss, alltså att vi har varsin annan blogg. jag har tappat blogglusten, eller jag tycker det är tråkigt att blogga om hur det gick på en promenad. "bella va jätteduktig." kul förklaring;) vi har inte blivit ovänner eller så men det kanske blir roligare läsning när man får blogga på sitt vis om det man själv vill. MEN vi ska inte skiljas åt och vi kommer nog ha kvar den här bloggen om vi skulle ändra oss. men ha det i bakhuvudet att vi kanske skaffar oss nya bloggar.



//Linnea

önskar du va här nu






/Madde


Mellis!

Hello bloggen! Precis ätit en enorm mellis , så nu taggar jag träning! Är verkligen taggad för det , vet inte varför men det är väl bra? :D


Dagen har vart okej , so provet funka men kunde inte allt. Och nu måste jag plugga till franska imorn , hej F !

/ FRIDA


Be My friend.

/Linnea


FALSKT ALARM!

hehe, ja. provade starta omdatan och bilderna va tillbax, tack gud!! ;D godnatt nudå..


hahhaa vagammal o ful..



//MADDE

ARG ;@

VART ÄR MINA BILDER?! alla gamla är typ helt borta, vafan? ;( hur har dehänt?! kan inte förstå..

men har precis laddat in några nya bilder som ni får utav mejinnan jag lägger mej o pluggar..





/MAdde

:D

hejpåer!

imorgon är de soprov o jag kmr få ett stort och elakt F. hihi, nejdå, men måste plugga satan!! vill verkligen klara det ;)

idag va de promenad för min del, gud va jobbit de va!! MEN göttme korv!! ;D hann med 14.25 bussen så tog den, kom till stallet o smörjde sadeln och tränset, sen plugga jag lite so, sen tog jag in fabbe, sen när frida kom med bussen drog vi ut på en myspromenad! Vi tog lite bilder så kmr förhoppningsvis upp senare!


ska försöka plugga lite nu, eller om en stund.. hihi


/MADde

Mycket.

Hejsan! Super bra dag har det vart! äntligen träffat min finaste lilla ponny, och gud vad jag har saknat honom. Kan berätta lite mer sen. Nu ska jag duscha och sen väntar timmar av plugg... usch, men bara att hålla ut, 2 ynka dagar kvar.
Jag och linnea har även tänkt på en sak som jag kanske kan berätta lite svagt om senare , men fårse! Nu väntar iallafall duschen!



/ FRIDA

Duschen

Nu ska jag snart hoppa in i en varm skön dusch efter en lång men rolig dag! Har åkt 8 km längd, va satans jobbigt men skit kul! Haha råka fälla anton några ggr.. Jag ramla på målsnöret kan man säga, halka till med foten och då passa ju en på att åka om mig. Blev förbannad men slutade dom 4:a av alla som åkte skidor. Hamna inte ens på prispallen:(

Efter skolan drog jag till stallet, gick en promenad med min fina tjej. De va perfekt väder för kameran men hade den ju inte.. Ska kanske fota lite i helgen!:D
Men somsagt ska duscha nu, hörs!








//linnea


nu; sängdags!

nu blirde snart sängdags, trött o fryser nästan ihjäl ;)

blir nog ändå en rätt chill dag img, förutom att sträckan vi ska gå är 8km, 8 jävla KILOMETER!! ahha , men blir bra motion iaf! ;D

sötnöten <3




/Madde

I love you ♥







INGA ORD FÖR HUR MYCKET JAG SAKNAR DIG .


/ Frida


Alla♥Dag

Japp, alla hjärtans dag idagdåe ;)

Idag blev de inge stall, men imorgon, heldag ♥  Har lite nya bilder på mej o fabbe, eller linnea har rättaresagt. Ska försöka få hem dom så snart som möjligt ;)


Nu har jag precis ätit, o jag har lite ont i huvudet, men inget så farligt att jag dör utav det ;)

Gamla  bilder!





/MAdde

Alla hjärtans dag!




Somsagt , Alla - ♥ - dag idag! Och den firas med att ligga hemma och försöka bli frisk, trevligt!
Ne men så illa är det inte , efter maten blir det en efterlängtad promenad faktist. Även om man inte är helt frisk så behöver alla friskluft ;-). Haha varken igår eller idag har jag gjort nått speciellt förutom att nördat glee. Men idag ska jag försöka göra lite plugg också. Känns ganska behövligt .. prov på torsdag och fredag...


Och sen imorgon taggar vi friluftsdag! Och den spenderas i stenkällegården med Astrid och Johanna :-) blir nog asbra! Haha suger på skider men so what , jättekul var det sist iallafall, även om madde dog!


Nu börja plugga lite innan maten , så hörs vi later on! ;-)


/ Frida


o:



/Madde


godnatt :)

har precis duschat nu, hihihi lite sent kke, men hellre sent än aldrig! o:


nu får ni lite bilder innan jag lägger mej!




/Madde

;D

igår vart det inte mö stall, inte..  eller, ja, inte för mej iaf ;) fanns ju inga bussar ;((((


idag drog jag bara ut till hagen o mös med pojjken min♥


bloggar senare, för nu ska jag äta! kommer nog lite bilder oxå ;)


/MADde

Sockerkaka

Hej på er! Åkte direkt till stallet efter skolan, myste bara med min fina tjej idag. Skulle hem med tidiga bussen för att syrran inte ville vara själv-.-
När jag kom hem så käka Madde och jag varsitt äpple sen följde jag henne hem. Nu har jag gjort en sockerkaka, blev bara jättesugen så va tvungen!;)

Bloggar nog lite mer sen, ska käka sockerkaka sen duscha!


//linnea


hemma

Hejsan åkte hem från skolan, för kände mig inte riktigt bra. Ont i hela kroppen och känner av halsen. Sen var det inte så viktiga lektioner kvar så. Ända problemet är att jag inte får åka till lillkillen..
Men bättre att jag är frisk till sportlovet!

Nu ska jag lägga mig och kolla på glee samtidigt som jag blir utägd på WordFeud av min granne..



will always love you



/ FRIDA

utan dina andetag

AAHHHH ska sjunga imorn för musik lärarn, kommer skämma ut mig så hårt:( kanske blir att sjunga utan dina andetag... kommer förstöra hela låten:((

nu ska jag fortsätta sjunga så vi hörs väll, kanske blir sjuk tills imorn;(







//Linnea

B r a h e l g!

Med bra personer, det mesta bra faktiskt. Nästa blir nog också super skulle jag tro!
Vann matchen med 8-1 , gjorde två efterlängtade mål och stannade i mellringe efter det.

Nu ska jag lägga mig och läsa typ 60 sidor (läxa) innan jag ska sova, extremt trött.
Måste också säga att träningen igår var grymt kul , jättekul faktist , det här bli nog bra! Glömde säga det igår , men nu är det gjort! ;)

Hörs imorn!

/ FRIDA

På väg hem

Från en trevlig dag med laget! Vinst med 8-1, de va kul men dom spela rätt fult.. Efter åkte vi direkt till mellringehallen och kolla när åsbros herrar spela mot hovsta. De börja bra men matchen sluta 10-5 till hovsta. Jag tyckte dom va bra iallafall! Har ju en speciell grabb som är gryym;) haha! Bill skarsgård!

Bloggar mer när jag kommer hem!
//Linnea


M A T C H

Hejsan , haha bloggningen blir bara sämre och sämre från min sida. Men har inte haft nån blogglust , och absolut inte tid!

Igår longera jag Mixer och det gick kanon! Han lyssnade extremt bra , och hade mestadels fokus på mig! Underlaget var bättre på ridbanan så kunde till och med longera där. Kändes bra att göra något vettigt på banan för en gångs skull , jättelängesen verkligen. Släppte han även lite på slutet och nu börjar han komma till när man ropar på honom. Jättekul!


Idag står Innebandymatch och fotbollsträning på schemat , inte för att jag fattar hur jag ska orka så som jag mår. Men det är ju två grymt roliga saker så det ska nog funka ivilket fall ;-)
Men säger som linnea att uppdateringen kanske inte direkt blir på topp men ska försöka slänga upp något , då och då.






L  y  c  k  a

/ Frida 

R.I.P Whitney Houston

X_799d3345_large


//Linnea


bilder!







fina underbara häst! ♥


berättar lite om gårdagen nu!
när jag vakna käka jag en mysig frukost med familjen. sen så åkte jag frida och madde med en buss till stallet, när jag kom dit mocka jag. sen tog vi lite kort och sen tog in, red henne på gärdet. det gick v'äl som väntat, hon va inte så jättekoncentrerad men sökte sig faktiskt ganska bra neråt! så det va ett helt OK pass.
sen när vi skulle hem så ringde min innebandytränare och sa att jag skulle komma och träna fotboll, och jag kunde självklart inte stå imot... jag är ju så förbannat dålig på det men vad KUL det va att spela!!funderar på att va med och träna lite iaf....

när jag kom hem så käka jag och råka somna i soffan, därför hann jag inte blogga. skulle duscha och fixa mig innan jag skulle bort. sen avslutades kvällen med god mat och vänner, både frida och jag slumra till i soffan innan vi skulle hem, hihi;)



Idag: kommer inte hinna blogga så mycket, för ska på match i Lindesberg sen. men ska försöka fixa några inlägg och så kommer det säkert lite mobilbloggning!
snart drar jag nog ut och springer en sväng i det fina vädret. bara det såg att det hade kommit MER snö..




//Linnea

Oj..

Bloggar mer imorn, hinner inte ikväll!!

/Linnea


Snart!

Bloggar mer snart, ska duscha och ladda in bilderna så hörs vi!:D


/linnea


G o d m o r g o n!

godmorgon , ska äta lite och ta på mig sen blir det bussen till stallet ! :)



bästa plutt!

/ F R I D A

Chillar med sibbe

/linnea


Saknar dej Leo
Hejpåer!


Är tillbaka nu efter att ha vart sjuk ... Därav den dåliga uppdateringen från min sida, men det ska jag nog kunna taigen!

imorogn blir det stallet, rida ut tror jag, myspys. sen blir det nog o sova över med astrid! ;D





//Madde

NU




//Linnea

höstbilder

hittade lite höstbilder som jag kan bjuda på! :)
















//Linnea


F r e d a g !

Hur skönt med helg? Min helg kunde iallafall börjat bättre! åkte till saknade angelica♥ efter skolan och va där till halv åtta , supermysit! :D

Helgen är väldigt fullspäckad om man säger så.. både hästar innebandy och fotboll! Men det är faktist då jag trivs bäst, när jag har mycket att göra så det blir nog en bra helg! Haha men egentligen skulle jag behöva ligga hemma och vila hela helgen , dyng förkyld ..

Lägga mig tidigt ikväll för att orka med helgen , men först twilight med mamma!



<3

/ F R I D A

mister cool

hej!
starta datorn och tänkte blogga lite ordentligt för en gångs skull;)
dagen har väl varit bra.



imorgon hoppas jag på en heldag i stallet! ska nog rida bella på gärdet, tar också med mig min älskade kamera så jag kan fota min fina tjej♥






tröstar mig lite med sommarmusik, sakna sommar verkligen! vill bara ha lov.

men nu ska jag vara lite social, mormor och morfar är här:)



ska fundera lite så kommer det nog lite roliga inlägg senare!



//Linnea

Godmorgon!

Hej , slänger in ett snabbt inlägg innan det bär av till skolan. Efter skolan åker jag in en sväng till angelica :D så vi hörs ikväll , eller om jag mobilbloggar !



finaste<3

/ Frida

GODNATT

Dålig bloggning, men orkade faktiskt inte...

Hörs mycket mer i helgen!!

//linnra


Mot match !

/ Frida


So !

/ Frida


Hemna

Hej!
Är hemma från träningen, gick skit och blev irriterad, fick en boll i fejset så har lite smått fläskläpp nu...
Idag så red vi ut, gick bra, Bella är lite rädd för stenar bara;) annars gick det bra, inga kommentarer, helt OK!;)

Hämta mina glasögon idag, och jag fattar inte hur jag har kunnat se utan dom! Jag såg jätte klart och bra:) men känner mig ganska muppig i dom, men vem bryr sig? Det är bara hålla huvudet högt och le!

Nu måste jag sova!
Godnatt.

//linnea


Taggad häst!

Hej inte mycket till bloggning idag för att jag inte haft nån dator ikväll.. Men kan lika gärna mobilblogga lite innan jag går och lägger mig :)

Igår longerade jag somsagt, han var ganska spend vilket jag kan förstå efter att inte varit aktiverad på ett tag. Målet var iallafall att få han någelunda fokuserad på mig och det funka på sluten! När jag longerat klart tog jag skrittsvängen och gick lite över stockar. ( bilderna här nere är från igår )


Idag vart det uteritt! Skönt det var att rida! Red dock med den gamla ( den andra var upptagen ) sadeln med både för och nackdelar. Kände direkt att jag hamnade i stolsits haha, men ändå kände jag mig inte lila stor med den sadeln. Den är ju så platt så man sitter långt ner till skillnad från den jag ridit med på senare. Men nu har jag en " egen " sadel som kom hem med Bruno ( exakt likadan ) som jag kommer använda så jag slipper sno ebbas hela tiden 😉

/ Frida

Haha outfiten tänker jag inte ens nämna , men han är fin ändå min pojke❤


Dagen idag+ Igår

Ajjamensan, här kommer gårdagen och idag!


Dagen igår var helt som vanligt, skola, sen stallet. Jag tog en promenix med Fabbe, och mös lite.
Inte så mö o berätta men kommer lite bilder!



haha suddiga jagvet,  men försök själva att ta kort på en häst som inte kan vara still! ^^


Dagen idag var först som vanligt, men när jag kom till stallet drog jag frida o linnea ut på en härlig uteritt! Red bara havre, men myspys iaf ♥ Vart en lite galopp, haha Och Fabbe somvanligt busar lite (: På vägen hem vart han jättepigg, han halka lite o så, men inget farligt ♥ ILoveYou

ego

hihi så söt ärdu i linas glajjer <3



//Madde

Träna

Snart träning!



//linnea


På bussen.

Hej. Ledsen för dålig bloggning men har väldigt mycket nu.. Och i helgen ska vi inte prata om kommer inte till stallet på söndagen heller :( men det är bara att hålla ut, snart är det sportlov och kan man tillbringa hela dagarna i stallet!

Men idag ska jag iallafall dit och en mysig uteritt står på schemat , låter bra tycker jag !

Nu ska jag snart försöka överleva kemi och fysik som vi har nu på morgonen, önska mig lycka till! Vi hörs när tiden finns...

/ frida


mobilbloggning!

Hej! Kom ju på att jag kan mobilblogga! Så slänger in det här och så hörs vi imorgon!/ madde

-,-

Tro't eller ej,men jag ska faktiskt hoppa isäng nu. haha halv åtta.. kul liv, men är as trött. Så drar dagen imorgon + några bilder (: Imorgon blir det att rida ut! härligt värre ;D /Madde

Nu träning!

Uppdaterar dagen senare!
/ frida


V e c k o p l a n e r i n g !



Så ser veckan ut på ett ungefär för Mixer. ska försöka rida så mycket som går men om ingen kan får det helt enkelt bli longering , för röra på sig , det ska han ;) nu ska kul magen bort pojken! 
Men i helgen kanske Linnea vill med ut ( och även madde? Om det inte är för halt ) i skogen så det hoppas vi på! 



Den här dagen har vart väldigt lugn och blivit väldigt långtråkig. Men visst var det skönt att få lite sovmorgon iallafall , sen har jag även en massa fina bilder på bamse ( min katt ) som ni får upp på bloggen så småning om. Och nördat glee. Och det ska jag fortsätta med nu , så vi HÖRS

/ Frida 

Plugg

Med musik i öronen och ett bra humör så sätter jag igång med pluggandet! Har tyska prov på onsdag.

Vi hörs senare skulle jag tro!
//linnea


!

Kom tillbax hem igår från pappa. Tog mej en snabb dusch och sen drog jag til Frida o fira hennes födelsedag♥

Idag vart det stallet och Astrid följde med mej och Linnea. Det var kul! Vart inte direkt chockad när jag såg vad som hade hänt med Fabbes täcke.. Hahah hela baken ( på täcket ) var uppriven, haha Fabbe är nog inte så populär..   Tog in honom och Astrid hjäpte mej o borsta honom. Tog ett tag innan jag hitta ett täcke som passa.. Men hittade ett iaf! :D

Sötnosen♥



/Madde

F97 DM-Finlal 2012





















/ Frida

Kul att fota igen!

En födelsedagspresent jag fick var ett objektiv. Och det har verkligen fått mig att tycka att det är kul att fota igen! Det är ett sigma 70mm-300mm och jag tycker det är jätte bra! Och framför allt kul att fota med.
N å g r a  s m a k p r o v  ,  v a d  t y c k e r  n i ?







/ Frida

F97 DM-Finlal 2012













FOTO : LINNEA

mer bilder kommer!
/ Frida

Godmorgon!

Hejsan. Kände mig inte så bra igår kväll / i morse så jag stannade hemma från skolan idag. Dock så känner jag mej bra nu.. Men idag ska jag försöka få lite saker gjort , Och ni kan förvänta er en bilddag med bilder på vad jag fick när jag fyllde , bilder från DM och så tänkte jag även gå ut och fota lite snart. Men kommer nog även kollas en massa glee skulle jag tro, det märker vi. HÖRS 



Åh, vad jag vill till min kille♥

/ Frida 


Efter en lyckad dag

Så ska jag sova, godnatt!:)
//linnea


saknar min pojke♥



/ Frida


love

måste bara säga, det här har varit bästa helgen på länge!

vi vann med 4-1, vilken glädje! har verkligen kul med er tjejer.



vilken känsla det va att springa in till dunkande musik och strålkastare! och när vi gjorde mål så blinka det bara, man såg bara glada ansikten! det va en riktigt härlig känsla må jag säga.

Jag älskar er!

Det är lycka att få dela glädje med er, det är helt underbart att vi klarar allt tillsammans. Inget kan stoppa oss nu. Ni gör min dag, ni är bäst!





gammal bild.



det va en rolig match, även fast jag drog på mig en utvisning. haha, blev utvisad för hårt spel, men har domarna aldrig hört talas om axel mot axel?! jaja, skit samma dom dömmer!;) åh vad kul det va! efter matchen så va vi i en hög, sen gjorde vi vår dans! vi är vi är åsbro! ;) ¨så tacka vi alla och så fick vi medalj, har fortfarande på mig den kom jag på... sen firade vi med skumpa och kladdkaka med grädde, muuums! grattis till maja som fyller 15 år idag! :D

matchstället är nog lite kladdigt efter skumpan! hahah VEM BRYR SIG?! VI VANN!!!!!! :D





senare ska jag till frida, mys! vi hörs.



//Linnea


BÄST

igen. tjolololo vann denna DM final också med 4-1. Snacka om att verkligen vara bäst i länet! nobody slår oss! ÅSBRO♥ Tack för en super helg tjejer , ni äger och vi förtjäna verkligen det här! Firade med skumpa och senare Mcdonken. funka ;) Måste även säga grattis till maja som fyller idag♥ Har somvanligt en massa bilder som
kommer upp så småning om.  

Nu ska jag städa , ladda in bilder och kanske checka lite glee innan madde och linnea kommer ikväll, trevligt, trevligt!



trevlig kväll!

/ Frida

In med bollen i mål

Tur att musik alltid får en på bra humör.

Dagen har varit bra! Ni är grymma tjejor. Har varit trött idag, även fast jag inte har gjort nånting. Så kvällen får sluta med musik och tänka på vad som väntar.

Jag ska satsa allt, jag har inget att förlora!

//Linnea


Lördag 4/2 - 2012!

Hej! Nu ska jag äntligen dra denna super bra dag!
Gick upp runt nio och åt en ordentlig frukost. Packade och drog iväg mot dm. Matchen gick som den skulle vinst med 3-0 och jag gjorde mål , haha nästan lite ironiskt faktist att jag gjort mål på alla dm vi spelat.. Måste bara säga att jag har världens underbaraste lag♥ snacka om att vi har blivit extremt tighta och klarar allt tillsammans, YOU ROCK GIRLS. Firade efteråt med pommac och jag slog sönder min tand, bra där frida!

Åkte senare vidare till stadium, inter sport, XXL, Team sportia för att leta efter futsal skor och fick med ett par hem. stannade även till på max och firade lite.
Väl hemma vart det Glee maraton mys med linnea som precis har gått. Haha riktigt kul humor har vi. - You don´t have to be ritch to be my girl- och massa annat.

Dagen har iallafall vart grym och jag hoppas att morgondagen blir likadan! 814864 bilder från DM:et får ni sen!

/ Frida

DM mästare! - I år igen -



DM mästare 2012! Älskar er laget ni, är bäst♥


/ Frida


Taggad till tusen!

Även fast jag bara ska sitta på läktaren
Så är jag såååååååå taggad! Kom igen nu tjejer! Det här tar vi!

//Linnea


DM-FINAL

Nu jäklar taggar vi satan , dm idag mot askersund, och vi får inte förlora. OH TAGGATAGGATAGGA!



Kom igen nu tjejer!

/f

Jag vill bara säga att grattis bästa du. All tid jag har spenderat med dig har varit den bästa i mitt liv. Jag minns varenda stund.
minns du tex när vi inte ville gå samma väg hem till dig så vi gick åt varsitt håll? när vi simma över hela hemsjön? när vi åkte pulka? när vi red den mysiga uteritten barbacka? när vi bada med kläderna på? när vi sjöng sing star? när vi hoppa studdsmatta? när vi spela kubb på sommaren? när du ramla ner på mig i sömnen? när jag hade somnat och du skrek MARTIN TIMELL så jag höll på att skita på mig? haha har jätte kul när jag tänker på allt vi gjort!
allt galna, roliga, helt korkade grejerna Romeo.
jag kommer alltid minnas.

du är den bästa jag har, den jag har roligt med. fast jag kan va trött och tjurig på kvällarna så ska du veta att jag älskar dig!
jag älskar dig
























 
Grattis!♥



//Linnea


I got the magic, in me!

Hejsan , usch vilken dålig bloggning det har vart här senaste tiden! Haha men har verkligen inte orkat , kommit in i nån latis period.. Ska iallafall försöka ändra på det , men det kanske blir imorgon för idag känner jag att man inte direkt vill lägga hole my birthday on the blogg! ;)

Dagen har iallafall vart bra , kalas för fulla muggar här och trevliga presenter. Nu är jag helt slut efter att ha svarat på 118 grattulationshälsningar på fb , men det uppskattas mina vänner :D

Kvällen blir iallafall tillbringad med släckten och glee.



Sen ska man ju även sova tidigt för imorgon ;)

/Frida


Min dag idag!

/ frida


Grattis bästis!

//Linnea


Dålig bloggning

Sorry för sämst bloggning, men orkar faktiskt inte med allt. Ska försöka skärpa mig!
Men godnatt, är jätte trött. Vi hörs!
//Linnea


kul träning!

hejhej. Usch vilken dålig uppdatering det börjar bli, men blir bättre imorn ska ni se ;)
nu ska jag iallafall sova , hörs..

Min dag imorgon :D¨

/ Frida

Grattis pappa!♥

nu har jag precis ätit lite makaroner, och sitter nu här o fryyyyser :(


idag blev det bara mys med fabbe i hagen, åkte med halv fem bussen hem, bara ajg får träffa honom är jag nöjd ♥

idag fyller käraste pappa år , o imorgon käraste frida♥



nu vet jag inte vad jag ska göra,, blir nog o hoppa i duschen iaF





söta cheyen♥



/MAdde

Fryser ihjäl!

Usch vad kallt det är, frös serriöst ihjäl förut idag..

Myste bara med killen idag, + lite morötter. Gud vad jag kommer sakna plutten, älskar honom enormt♥
Bloggar bättre och lite roligare sen för nu ska jag börja lite på matteläxan innan det är träning! höres.



/ Frida

Första februari

Hej
Orkade verkligen inte starta datorn när jag kom hem. Men dagen har varit bra, fick värdens black out på engelska lektionen, fatta ingenting av träningsprovet...

Åkte direkt till stallet och borsta Bella noga och hon fick mat. Sen åkte vi med bussen hem. Åt direkt när jag kom hem, sen duscha jag och tinade upp tårna som jag inte kände... Och så somna jag en stund innan glee börja. Hehe trött. Glee va lika bra som alltid!

Nu lyssnar jag på NORSKA låtar, haha fråga inte varför.


Vi hörs imorgon!
//Linnea


Veckan!

Så nu tänkte jag ( äntligen ) dra hu veckans 4 sista dagar kommer att se ut. Hinner inte så mycket stall som ni märker, men det får man ta , det är ju faktiskt dm. Och aldrig att jag förstör för laget genom att vara trött.

Torsdag: Skola, åka till stallet och borsta pojken en snabbis och sedan med tidiga bussen hem igen. Träning på kvällen samt att jag måste plugga..

Fredag: Skola, hem direkt efteråt för det kommer gäster både på eftermiddagen och kvällen, JAG 14 ÅR.

Lördag: DM mot askersund! klockan 12 i mellringehallen, ÅH tagga! Stannar kanske efteråt på marieberg och kollar efter futsal skor till sportlovscupen. Annars tar jag det lungt resten av dagen.

Söndag: DM mot örebro! Klockan 12.30 i mellringehallen, Åh tagga! Tjejerna kommer på kvällen och grattar mig förhoppningsvis ♥


                                 förra året vi vann~

Så kommer det se ut ungefär , åh herregud vad jag är taggad inför dm , men först och främst träning imorn. Det blir bra , för det behöver jag verkligen. Bilderna ska jag försöka få upp imorn för datorn vill inte sammarbeta och jag ska sova. Måste ju redan nu börja LADDA inför DM...

GODNATT


/ Frida

Let´s run away and don´t ever look back , don´t ever look back.

Hejsan , tänkte dra dagen nu :)

Skolan var extremt seg, 7 lektioner idag! -Let´s run away and don´t ever look back , don´t ever look back- ....
På franska vart celle precis lika ägd som förra gången men vägrar att inse det, Och jag skämde ut mej som vanligt på futsalen ..

Stallet efteråt , och det vart longering! Killen var grym. Var ju sjukt längesen som han longerades sisst men det gick super för det! Lyssnade otroligt bra. Underlaget var väl inte det bästa, men det dög gott ock väl till skritt och trav! Hade även med kameran , så ni ska få lite mysbilder senare.

Tillbaka i stallet igen fick han like käk medans jag plockade bort utrustning , gav hästarna lite vatten och halkade på en sten utaför stallet och fick ännu mer blåmärken och ont i kroppen. Bra Frida , blir bara bättre och bättre inför DM..

image description

Nu ikväll ska jag försöka lägga mig tidigt. Men först ska jag kolla på glee och fixa matteläxan. Sen ska även ni få ett litet planeringsupplägg och bilder, så håll koll!

/ Frida


D:

fryser snartihjäl o undrar om jag inte ska duscha sen lägga mej? haha det är nog lite för tidigt..



idag det vart de såklart stallet, borsta somvanligt.. DUMMA is! :(

lika som bäR? -.-



//MAdde

Duschen!

hejsan hemma nu och har ätit lite. Ska bara duscha så får ni bloggning sen!
/ Frida

Bild

Hej nu ska vi snart ha bild, efter skolan blir det stallet!:D ska nog rida men vet inte var hur och när;)

Vi hörs senare!

//linnea


RSS 2.0