vad tycker ni?

vad är egentligen meningen med bloggen, med http://teamlfld.blogg.se ? vad är det egentligen ni vill läsa om? det är jätte svårt att komma på bra ideer, eller skriva intressanta inlägg, för vi vet ju inte vad ni vill läsa! det kanske är kul att läsa om vad man har gjort och sådär, men hur kul är de att bara läsa det varenda dag? vill ni ha en bättre blogg? kom med synpunkter eller ideer! :)

//Teamlfld♥

Kommentarer
Postat av: Jossan

Hej tjejer! Det var ett tag sen vi sågs Frida och Linnea, saknar er<3

Hoppas det går bra för dig med fabbe Madde! :)Tänkte bara slänga in en kommentar och hjälpa er lite på traven så att eran blogg blir ännu bättre för jag vill verkligen inte att ni slutar skriva!Precis som ni skriver så är det ju inte så kul att läsa om vad ni gör varje dag, eller i alla fall inte bara det. För att få bloggen lite mer intressant och rolig finns det massor ni kan skriva om

t.ex.

mer information om era hästar

outfits

utrustning

filmer från när ni rider

filma stallet

videobloggar

this or that

ridövningar

dagens ridpass (lite mer utförligt)

Mer info om alla hästar i stallet

Era mål med ridningen och era hästar

Skriv om vad ni tycker att ni ska bli bättre på inom ridningen(svagheter och styrkor)

Mer info om er

åsiktsinlägg där ni skriver om vad ni tycker om olika saker(kan vara vad som helst, ett märke, utvärdering av en produkt, dressyr hoppning, vad som!)

MerA bilder! fota varandra lite oftare!

allt behöver inte handla om hästar så släng in musikförslag och era åsikter om livet så man får insikt i hur ni är som person!Jag tycker också att ni kan vara nogrannare med uppläggen på inläggen. Så att man läser igenom och använder styckesindelning, annars blir det väldigt jobbigt och tråkigt att läsa!Sen när man läser eran blogg skriver ni alla väldigt olika inlägg, jag tror att det är viktigt att ni tillsammans lägger ner tid på bloggen och bestämmer er för att satsa lika mycket, annars blir det lätt rörigt. Man vill se en gemenskap mellan er tjejer, så att bloggen blir gemensam så att man förstår att ni är ett team på så sätt. Till exempel om ni ska skriva åsiktsinlägg kan inte bara Frida göra dom ibland utan då måste alla dela med sig av sina åsikter! självklart behöver inte alla skriva om samma ämne, om ni vill göra det gör ni det i samma inlägg. Annars kan ni ge era åsikter i olika inlägg om olika saker :)Sen så har jag ett tips för att ni ska komma igång och tycka det är kul med bloggen! Skaffa en ny design med nya bilder! Fota varandra och ta hjälp av kanske ebba som kan fota gemensamma bilder på er :) om inte ebba har tid eller vill sätta ihop en design kan det kanske vara en ide att betala för den? det blir kanske 70 kr var för att få ihop en fin design. Jag vet att carlssonpataket.se, johannagrant.se och annaform.se gör designer och alla är väldigt duktiga! Då kan jag garantera er att ni kommer få mer motivation till bloggen!hoppas ni fick lite hjälp i allafall! Och det är bara förslag på hur den kan bli bättre så inget negativt eller så till er tjejer :)Hoppas vi ses i sommar och kanske innan det! Om ni vill ha hjälp med ridningen eller lite coaching är det bara att höra av er! Och sen hjälper jag er mer än gärna med ridningen när jag kommer om ni vill det! :)

Puss och kraam på er!2012-01-07 @ 12:38:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0