gottnyttår

tjabbatjena hallå :))

idag äre ju nyårsafton!! :) va först i stallet, o red med linnea.. han va inte likla duktig som igår, men han är ändå bäst! jäkla halt de va idag, jätte läskigt jue.. men men, sen kom vi till ett ställe där vi brukar galoppera, där byggde frida upp ett litet hinder, hoppa de, och fabbe tycktede va skiit kul! de  är såå kul när han är frammåt!

sen när jag kom hem så böt jag om och drog till kära bror niklas och hans fru maria :) ur mysigt där! alva är världens sötaste unge! vi åt tacos pay, och efter det yogurttårta, mumma :) sen sköt vi raketer, lite tidit men, skulle ju inte stanna där så länge, åkte hem kl sex.. nu har jag duschat  för andra gången idag och har  spelat lite osv.. nu ska jag nog gå ner o koka lite makaroner, börjar bli hungrig igen!

/Madde

ÅTERBLICK


Snart är det bara några timmar kvar av året "2011" . Snacka om att året rusat fram , tror aldrig ett år gått så snabbt. Men det har haft både för och nackdelar. Jag vetganska inte riktigt om jag kan säga att 2011 har varit det bästa året hittills för det har somsagt vart en bergochdalbana. Saker har tillkommit som förendra ens tillvaro ganska mycket. T.e.x stallet , esperud. Men det är såklart en possetiv sak!

Kom dit i maj och fick äran att rida den underbara hästen darmilla.





Vi både jobbade och hade kul tillsammans , dressyren gick sådär medans hon älskade att hoppa! Redan 1 Juli kom vi ut på vår första P&J tillsammans och hon tyckte det var så kul ! man kände glädjen i varje hinder , iallafall i 50 cm , 70 cm vart det lite miss förstånd , men det löste sej.

¨
¨video på både mej och linnea :) annars spola fram till 1:30



efter P&J:n fick hon mest vila och promenader/uteritter men en vecka efter var det hoppträning för anna björkman. Den träningen kommer jag inte glömma, det gick så himla bra! dressyren satt som en smäck och hoppningen funka också! jag var så glad . Men redan dagen två dagar efter var nått fal hon halta , och var extremt stel , jag trava lite så hon skulle få sträcka ut , longera henne men det släppte inte . Madde kollade på henne och hon garantera att hon hade fång, där spräck det.
Fången höll i och och jag var så ledsen .

Då kom Mixer in i mitt liv. Unghästen på 4 år som jag skulle rida in själv, riktgt spännande skulle det bli .
Vi började lite smått med honom och han var snäll som få kunde såsmåning om hänga på honom.



Vi byggde sakta och säkert på med nya saker och nu har vi tillochmed galopperat.



Millan rider jag knappt längre eftersom jag själv växt en del på senare tid och millan är liten på alla sätt och vis.
Men dom stunder jag hade med henne är oförglömliga och kommer alltid ligga varmt om hjärtat.








otroligt fina häst, finns inga ord♥



Men har även kommit i jobbiga lägen med mina vänner som är det värsta som finna, och även andra personliga saker nu på senare , men om vi ska rikta in oss på bra saker så kan vi fortsätta med att mallorka var grymt.




Så himla skönt att komma bort från allt och alla. Och för första gången oroa jag mej inte och det gjorde jag rätt i ! Sen har jag även släppt en viss person helt och det är också bland det bästa , efter så många år-
Men nu kom det massor av gäster så måste gå nu , men vart ett långt inlägg så ni har lite att läsa iallafall ;)

men jag ser i allafall imot 2012

// Frida

nyårsafton!

hejsvejs , kom hem från stallet för en stund sen.
 Tog en promenad med Mixer och tror aldrig han vart så seg förut , gick bort till "större" skogen och byggde ett hinder till linnea och madde som också kom efter ett tag. men då skötte han sej bra! band faktist upp han vid ett träd och där stog han snällt stilla , duktig häst!
På tillbakavägen tänkte jag gå in i nordisarnas förra hage och klättre lite i backarna, men hann inte långt in för öppningen tills min sko försvan under geggan -.- SURT! bild kommer..

Kom tillbaka efter mycket trasslande och passa på att frisera honom lite , men toppa bara ;)

// frida

31 december

Tjolahejsan vilken bra uppdatering´det vart idag... men lovar att jag ska skärpa mig!
Nu duschen , men sen kommer bloggning! gamla vanliga ursäkten..

// frida

Sabina <3

// Frida


året som gått-2

nu kommer det lite fortsättning!


ja somsagt, jag red fabbe, men samtidigt red jag Bella!


och till slut så blev det henne jag red, och jag gör det än idag som ni vet ;)


det blev snart sommar och vad va inte bättre än att vara i stallet då?!


badade nästan varända dag!

vissa dagar gick bra,

vissa inte.
och vi stannade på stadiet att det inte gick bra, hon va tjurig och ridningen gick inte alls. jag va sååå nära på att ge upp ett tag, men då började det släppa och det blev bättre och bättre. men jag kunde ju inte ge upp då?! så jag fortsatte! och det är jag glad över idag, det kan ju inte gå bra jämt. men efter det stadiet så blev det jätte mycket bättre, kom ut på en pay & jump!





det får räcka för den här gången!
kommer mer!

//linnea

trött !






Lite bilder ifrån nordiskursen ↑

vädret var dåligt , därav kvalitén..



hej , nu äntligen ska jag blogga! :)
kom hem från träningen för en stund sen och nu har jag duschat.
Träningen gick så dåligt ibörjan så att jag var nära börja tjuta.. gud vad dåligt det gick! Men sen när vi körde match gick det bättre så då vart träningen rolig igen ;)

Igår vid 7 kom jag och madde till stallet vi putsade lite en snabbis innan vi gick och hälsa på Mysan som komit hem♥ Satt och kollade på bingolotto , haha . Efter ett tag kom linnea och ja. hennes komentar om kärleks brus....
Sen gick vi ut packa/bädda upp och även borsta linnea och madde sina hästar då




innan vi fråga mysan om hon ville komma och kolla på film med oss och då bestämde hon sej föratt stanna och sova också ;) Kollade först kort på "tarzan" men vi ångra oss och kolla på "bolt" istället.
efter filmen skulle vi igentligen sova men ingen kunde det utom mysan så vi gjorde en sak med min telefon .... och tillslut ville hon också va med, haha madde..

Annars så hade dom andra lite massage och sånt innan vi skulle försöka sova igen, och då var klockan halv 5. Men kunde ändå inte somna förens kvart över fem/ fem.









Idag vaknade vi runt halv 10 , gick upp och åt frukost.
Plocka undan allt/städa innan vi red ut, red bästaste sabina som vanligt♥♥
Red djungeln och det gick bra, bara det att sabina snubbla på slutet och gick ner på knä, men hon hitta balansen och kom upp igen utan att jag ramla av :o

När vi kom tillbaka longera jag min kille, ridbanan var ganska hård eftersom det var frost så vart bara skritt och lite trav , och det gick kanon ! släppte honon även lite efteråt och körde lite kort "AFM" ( ArbeteFrånMarken)
gick också bra! :)

sen gjorde jag inte så mycket mer i stallet , tog lite kort som ni får senare eller imorn har några på mobilen som jag kanske slänger upp .


Nu ikväll har jag bara tagit det lungt efter träningen , åt pizza så har väll gått upp dubbelt så mycket som minska under träningen
Kollat på afm nu på kvällen , och nu blir det något lungt eftersom jag är ganska trött efter natten , men vi hörs!

Hoppas ni orkade läsa!

// frida

om jag faller, fångar du mig då?

tjenare!
är lite mycke trött nu... ska nog placera mig i sängen med en bra bok i handen! eller kankse blir en film.... ;)
nu håller jag på att ränsa bilder, ett evigt jobb. men det blir nog bra!



idag red jag bella ut en sväng, och hon va verkligen jätte duktig!
hon brukar ju bli lite galen på hemvägen, men hon bara lunkade på i ett bra tempo!  duuktig flicka!

lilla tjejen!


och så red jag albin en sväng också!
han är en så mysig häst!
vi hade tänkt att rida på banan men det va ju så hårt i marken så red ut en liten sväng istället:) han va busig när vi skulle ta lite galopp, hehe, vart en liten bakut spark, men det gick ju bra;) och han är skit stark i munnen, och tung i huvudet, men han blir bättre när han har kondition, så får väll skaffa det ;)



fina Albin!



nu ska jag fortsätta!





//Linnea


lite dagar.. :))

nuu ska jag spela lite, sen blire å kolla på last song :))


men först: i onsdags red jag fabbe på banan.. gick faktiskt bättre än väntat efter så många vilo dagar! känner verkligen skillnad på min ridning från när jag börja rida fabbe o nu.. !!

igår, borstade jag bara fabbe, men jag red eija på banan, seeg häst :) men hon var duktig iaf! kan inte begära så mkt av henne.. seg, men underbar!

 idag red jag ut på fabbe,gud va underbar häst , asså!! det är helt otroligt. o gudva glad han va oxå :D <3

sen red linnea o jag ut på albin o eija, hahah när vi skulle galoppera lite i en backe, så sparkar albin bakut typ ashögt upp i luften , maffit! o jag o eija som va bakom.. stackars oss :/ men han träffa inte iaf ;)

nu ska jag iaf spela lite.. o har precis upptäckt att påmin cybershot-tele så kan jag gå in på internet varsomhelst o gratis, så mkt mobilbloggning om de går oxp ;)


lite "mysbilder" :)




//Madde

du får göra vad du vill men, aldrig föråda dem som lever på din själ

Skepp o hojj! MAdde här va! har verkligen inte hunnit blogga.. nu med julen o allt, först vare ju faktiskt jul, sen vart det en ganska lång "pappahelg".. men ni ska jag hoppa in i duschen, sen fixa lite saker, sen blogga :D hare götttmooos :D <3 //madde

Trött

Hej!
Är lagom trött nu.. Men får ta ut dom sista krafterna på träningen.
Kul att få träffa laget och tränarna igen:)

Bloggar nog mer när jag kommer hem, om jag orkar;)
//linnea


ska duscha ..

sen kommer ett inlägg om dagen/natten :)

// frida

Sova?

Kanske dags att sova? Jo tack! Lite trött men kan ändå inte sova,,,,,

Imorn ska jag rida ut på Bella, och rida Albin på banan. Ska bli kul!
Nu ska vi fortsätta prata!
Vi hörs!

//Linnea


Stallet igen!

Hej nu sitter vi här uppe och myser!
Ska börja kolla på film snart , vi ska börja med Tarzan 2:)
Men vi hörs senare!

//Linnea


heldag!

hej!
idag har det verkligen varit en heldag i stallet! vilket va jätte kul! men frös skit mycket! det va inte så braaa...
men som sagt på nordsvesk kursen va det kul! ska testa att tömköra bella lite nån dag:)

men efter kusen käka vi lite, sen red jag albin på ridbanan, va jättekul! ska börja lite med honom hade jag tänkt:)


men nu ska jag också packa så jag kan åka till stallet och sova där senare!




//Linnea

sorry for you guy's

hello , värsta dåliga uppdateringen idag som ni kanske märkt..
 men vart i stallet från kvart i elva till typ kvart i fem :)
Hade typ nordsvensk kurs först i tre timmar som vi fick massa teori, fika ,visa häst vida hand och tömköra :) det var den första av 3 delar tror jag, snacka oom att jag frös ihjäl om mina händer vid tömkörningen!!!! regna och blåste satan rent ut sagt ! inte alls kul.

Sen åt vi innan jag tog in Mixer och borsta honom , passa bra iumed att det var trååkit väder och att han gick hela 40 minuter igår, det längst passet vi ridit

Annars vänta jag bara på att linnea och madde skulle rida klart innan vi åkte hem.
men om en halvtimme ska jag och madde dit igen :D sover där inatt. Linnea kommer senare ;) Så kan bli taskig uppdatering ikväll med eftersom det knappt fins nån teckning där , men kan försöka mobilblogga nått.

Om inte hörs vi imorn, för nu måste jag packa!

// frida



sötisen i förrgår <3

Vaken

Hej!
Nu är jag vaken, ska fixa lite och sen ska vi till stallet på " prova på nordsvensk" ska bli kul! Efter det rider jag nog Bella lite:)

Men vi hörs nog eftersom!


//Linnea


Mysigt?

//Frida


kvällens planering

tjenare , måste först säga att det där inlägget om ridpasset skulle kommet upp typ 1 och enhalv timme tidigare , men vill inte mobilen samarbeta så vill den inte...
Kvällen blir chill.
ska bara städa bort madrassen så blir det nog film och mobilen resten av kvällen :)
Men fixar nog ett tidsinställt tror jag , men får se -
Ne nu ska jag göra nått kul.

funkar inte ladda upp bild så blir bildlöst...

// Frida

Jaaa!

Dagen blev genast lite bättre när jag hittade shrek 2, bolt och tarzan 2!

Så vi hörs!


//linnea


tack för snälla kommentarer♥

 KommentarTid 
angelica om snälla inga negativa komentarer!:
du är superbraa på att sjunga frida!<3
IP: 90.225.18.18
27 December, 21:19  
B om snälla inga negativa komentarer!:
Det var inte alls dåligt!
Bra sjunget! :)
IP: 213.64.77.28
23 December, 11:36  
johanna om snälla inga negativa komentarer!:
du var jätte duktig frida=) du skall int ånga att du la upp den!<3


Det värmer ska ni veta!

// Frida


Söt kille i nya reflexen :)

//Frida


Usch

Har ni nånsin känt att vissa dagar vill man bara lägga sej på acnen och tjuta för att det gått så dåligt? - så kände jag idag.
Att det alltid ska gå så dåligt på banan? Han stretar, jag rider som en kratta , sadeln förstör min sits. Jag som har dålig sits i vanliga fall, tänk då nu.
Ja har inte så mycket mer att säga om passet , nu ska jag städa mitt skåp och kanske smörja lite . Hörs
// Frida


Nytt till stallet!

//linnea


Året som gått!

tänkte börja med det! att lägga upp lite bilder från året, jag kan inte fatta hur snabbt det har gått!
mycket har hänt så det blir mycket! ;)




kan väll börja med att jag flyttade närmre frida och madde! sov första gången på nyårsafton!


slutade på ridskolan...

och började på världens bästa ställe!


red Fabbe i början


starta tillochmed en pay and jump med honom! felfritt båda rundorna!




fortsätter mera sen!



//Linnea

Inget liv..

Hejsan , känner att jag inte har nått liv typ. Visst är det skönt att ha lov men det ända jag gör när jag inte är med kompisar är Tvn/datorn/telefonen :(
Tur att stallet finns! Annars skulle jag seriöst ruttna bort ..


love of my life, my soul mate ♥



// frida

onsdag

hej, nu har jag precis kommit hem från frida. sitter med en mysig vovve i famnen:)
jaa, frida har ju skrivit lite vad vi gjort och hon bara tjatar om sin Mange ;) hahah va lite svårt att försöka läsa då....

snygg huund




idag kommer madde hem också! :)
så vi väntar tills hon kommer hem och åker till stallet då!
nu funderar jag starkt på om jag ska ta en mysig skogs promenad mid min lille pööjk. men får se...

igår innan jag gick till frida kollade jag på remember me♥



den va bra! men lite sorglig tycker jag...
380393_10150556484668662_778693661_11586687_1463982293_n_large




//Linnea

Godmorgon!

//Frida o Linnea


Kul att va vaken ensam -.-

//Frida


grym kväll !

Linnea sover här inatt , guld :)
kvällen har vart superkul iallafall , gjort en mange video som kanske kommer upp nån gåång , how now? haha ne den var faktist inte rolig.. men iallafall.
annars har vi kollat på tv, nördat iphone , pratat med angelica♥ Och skämtat runt!

Men vi hörs kanske senare med bilder?



// frida & Linnea♥

Just nu

//Frida o Linnea


I<3U

När jag kom till stallet fixa jag lite, plocka fram utrustning o.s.v
Sen hämta jag killen och kom på efteråt att det inte var så smart i tennisdojjor... Dom var inte så värst fina efteråt. Gjorde iordning han och sen kom Madde och vi gick ut i skogen :) blåste sjutton , men han skötte sig fint!
Red runt lite småvägar kors som tvärs i skogen.
Väl hemma igen fick mat och medans han åt plockade jag undan allt, skönt att fören gångs skull slippa skölja av beskydden, snustorra ;)

//frida


Strax

Det gick bra i stallet ska duscha så hörs vi sen :)

//Frida


Tisdag 27/12 - 2011

att jag alltid ska vakna så sent på dagarna , sover ju bort halva dan :(
Nu ska jag iallafall till min kille i det väldigt fina decembervädret , kameran följer med så det kanske kommer upp lite bilder senare :) ne nu ska jag byta om , så vi hörs sen eller om jag mobilbloggar någe.



Love you♥

// Frida


Del 2


Örebro

Påväg till örebro nu!
//Linnea


Snart sova

Tjenare , ligger isängen nu och ska snart sova. Kvällen har väl vart trevlig:) kollat på "upp" med familjen, nördat wf och myst med kissemiss<3
Men godnatt så hörs vi imorn!

//Frida


Godnatt

Nu är jag hyggligt trött, ska sova lääänge imorn!
//Linnea


Del 1


Bilder ifrån idag :)

//Frida & Linnea <3


Glöm det Linnea , MIN!!!!!

Dööör ....
// Frida


Löööve

Kollar på twilight, miiin edwaard!



//Linnea


Stallet idag

Hejsan.
Kom till stallet runt 2? Och då tog vi in Sabina och Bella. Gjorde iordning och red ut. :)
Tog havre + ett gärde och det var jätte kul! Sabina var pigg och glad och det var även bella! Så det var trevligt att även hästarna tyckte om det. ;)

Mixer vart bara borstad idag , han får en liten mjukstart såhär efter ett litet uppehåll . Eller fick det idag iallafall. Men var ganska kallt och allmänt tråkigt väder, så det hade han nog inget imot :)
Killen var lika go som vanligt <3
Bilder från idag kommer snart!

// Frida


Duschen..

Sen bloggen!

// Frida


Stallet

Just nu!

//Linnea och frida


Äntligen bloggar jag från datorn!

Hej just nu bloggar jag från dator vilket är ganska skönt :) Igår Åkte vi till moster på eftermiddan och var där hela kvällen. Kul var det :) spela nått kul spel ( som ni såg på bild igår) och morfar som knappt ser något ägde ut alla , i ett sikta spel! otroligt!
Fick lite julklappar som ni också såg på bild.

* Klara bok
* twilight tidning
* Snygg munktröja
* Och godis :)

Haha men påväg hem vid 12 eller nått fick vi stanna mitt på riksväg 50 för att det kom massa poliser som bara:
- ut ur bilen och över på andra sidan , FORT! så där fick vi stå ett tag . anlednngen var att det rasat 4 tallar på den vägen och att det knaka i typ att träd  på den sidan, gud vad det blåste! typ första gången man verkligen blivit rädd för att få ett träd på sig...
Mamma fick backa bak en bit där det inte var riskfullt så fick vi vända och ta en annan väg hem.

Nog om det, nu ska jag göra mej i ordning för snart åker jag och linnea till stallet , saknar min kille♥


// frida

Julklappar

Kan skriva lite vad jag fick i julklapp!

-Min kära iPhone 4+lite tillbehör
-pippitröja
-mys tofflor
- pyjamas
- klubb fodral
- kängor med stålhetta
-mössa som det står "i love my horse"på
-filmer
-trosor
-innebandy strumpor
- parfym( avril lavinge)
- stor ram
-massa godis
- sjal
- hov krats
- häst snoddar
- borste
- tomte ben grej till Bella :)
- skiss block
- nessesär
- deo+dusch kräm
- liten almanacka
- tidning om fotografering
- handduk
- nagelack 2 st + nagelfilar
Tror det va allt, galet nöjd iallafall!:)

//Linnea


Måndag

Sitter hos lina nu och ska snart hem, ska till stallet senare idag. Igår borsta jag bara Bella i stormen


//Linnea


Home now !

Hejhej! Sorry för dålig/tråkig bloggning idag. Eller rättare sagt igår. Kvällen har vart bra, skriver om den mer imorgon tror jag :)
Men hände en sak påväg hem som jag oxå drar imorn. För nu ska jag sova.

//Frida


Speltime

//frida


Paket uppning :D


Hos moster :)

Hej, sitter här i soffan hos moster och mördar wf :) har blivit visad hur man gör så nu går det bättre!
Precis ätit god mat och snart ska vi få efterrätt . Hör av mej.
//Frida

Bjuder på en ful bild men bildbrist här på fonen.


Söt kisse<3


Juldagen.

vet inte vad det är med blogg men nåt konstigt är det. Bloggningen blir väl sisådär idag , men ska försöka mobilblogga hos moster lite kanske :) Dagen är ganska fullproppad så hinner inte till stallet :( nu är älskade Farmor<3 här och i eftermiddag ska vi till min moster med familj. Känner också att jag blivit en Iphone nörd , inte bra :$ hihi men himla kul ju! Nu ska jag fortsätta äga ut på Wordfeud ;) hörs! går inte lägga ut bild för det finns ingen sån flik ( :o ) // Frida

Söndag

Hej på er!
Jag fick en massa fina julklappar igår! Alltid kul det;) nu är farmor här för hon fyller idag! Grattis<3

Hoppas också på att jag kommer till stallet idag, va ju inte där igår.
Snön är ju helt borta :(




//Linnea


Mobilbloggning?

Hej , vet inte om jag är inne på rätt men hoppas det, fick en iPhone 4 i julklapp , trodde jag inte! men superglad här! :-) haha exakt lika dan som Linneas ...
Julen har varit Lite frånochtill men det har funkat, hör av mej!

//Frida


Hos mormor

Yes, nu är jag hos mormor och väntar på att resten av familjen ska komma!
Myspys!
//linnea


Julafton

Hej på er! Just nu testar jag att mobil blogga, för jag fick ju en iPhone 4:D glaad tjej här!:)
Och snart är det Kalle, ska mysa med familjen! Senare ska jag följa med mormor till kyrko gården. Och sen hem till henne resten av kvällen!

Vi hörs!

//Linnea


Tagga Kalle!

hejsan, julafton idag ju :) Men tror inte ni har missat det om ni har facebook? eller? ...
Just nu är mormor och morfar här och dom stannar hela dagen , förut böt jag lite julklappar med Linnea och Madde ♥ fina klappar!
Men börjar bli lite fundersam om jag kommer få några iår.... plocka ut 2av3 tre kassar förut och inget var till mej :( jag som har vart så snäll i år?!! :o konstigt..
Ne nu kan jag inte sitta här och ruttna , blir dålig uppdatering idag hörni , men det förstår ni nog .

 Men kan dela med mej av världens bästa låt!♥♥♥♥  För tillfället ;)




Åh vad jag vill se twilight!

Ha en underbar dag, och så taggar vi Kalle om 53 min.

// frida

God jul!










// frida


god jul!

:D



//Linnea

Uppesittakväll♥



/ frida


my heart was blinded of you

julstämmningen är på topp! granen är klädd, uppesittarkväll på tv, julgodis och allmänt mys!

nån gammal bild-




//Linnea


Nu är det jul här i vårt hus!

JulBildBomb
















































där hade ni en liten bildbomb :)
enjoy!!

// FRida


snälla grannar?!

har fått sexhundra spänn av mina grannar ï julklapp + godis ! :o
jag har världens bästa grannar kan jag säga !





// Frida

Julkänsla?

nja har ju försvunnit en del iumed att snön försvinner mer och mer , men tycker ändå att man har lite jul känsla :) Julpyntat och fint, håller på med julklappar o.s.v , snart ska jag klä granen. Tycker ändå att hela julen inte hänger på snön , gör ni det?

Kom till stallet runt kvart i ett. Tog in mixer och borsta och mös lite , pluttesnutt♥
Sen tog jag en liten promenad till nordishagen och vände, bestämde mej faktist för att köra lite frihetsdressyr en stund på banan fast den såg ut som en sjö, så det gjorde jag :) gick bra krävde inte så mycket men an gjorde ändå det han skulle! avsluta med att ta en liten promenad till bort till vägen och tog skrittsvängen samtidigt .
Tog lite vägar som han verkligen fick visa att han lita på mej, och han tveka inte en ända gång , glad blir man då!
Både han och millan fick lite " julmat" eller ja ätbart iallafall , vilket uppskattades , GOD JUL

Nu ska jag ner och klä julgranen♥♥ , hör av mej med lite julbilder sen :)



arkiv bild , älskar dej

// frida

godmorgon.

Blir dålig uppdate nu på förmiddan , måste städa förfullt för att hinna med stallet sen och det vill jag ju inte missa! så vi hörs.



rest in pease , snön

// Frida

stallet

nu drar jag och madde snart till stallet!




//Linnea

r.i.p snön?

hoppas inte det , men det är ju minusgrader så man vet aldrig..
Iallafall så sitter jag och pysslar med julklappar för fulla muggar , nu börjar julen närma sig!♥♥
Imorgon blir det storstädning , behövligt säger jag bara :s Sen ska jag även till stallet och önska pojken min god jul! Blir en mysig promenad och massa godis såklart ;) Ni ska även få en julbomb tror jag , men annars vet jag inte hur det blir med uppdateringen, men vi hörs imorn!



IloveU

// frida

snälla inga negativa komentarer!

ångrar verkligen att jag lovade , hoppas det lät bättre i verkligheten för det lät skit på film.




Nu har ni fått det iallafall.

// Frida

hakuna matata!

tjee!
somsagt blev ingen träning:(
men snart ska jag käka, sen städa rummet... och slå in massa julklappar och ska även försöka hinna med att duscha;) vi får se!

idag vakna jag tio över åtta typ, men gick upp halv nio :)
då tog jag på mig min käraste onepiece. sen åkte vi till mormor och fixa lite. och sen vidare till sjukhuset. ville hjälpa till nu när läget är som det är. så jag hann inte med stallet idag:( men imorgon ska jag dit!

men vi hörs senare skulle jag tro, om inte.
GODNATT!


hahah sööta



//linnea

blev ingen träning :(

surt att det inte vart nån träning eftersom ingen hade bokat hallen :( Men man får se det possitivt.
Nu får jag tid att Julfixa , städa , slå in julklappar och annat behövligt , han även med julkalendern :)
Nu ska jag börja , men vi hörs nog senare med sån här "dagsak"



Last christmas♥

// Frida

Favorit i repris ♥

min egna favorti:) loveu ;)


All this way!

22. Någon jag vill träffa igen

Hoppar över den-

23. Hoppning eller dressyr?

Svårt val, Båda är himla roligt när man väl får till det. Dressyr är ju så himla skönt när allt verkligen faller på plats , men tro ändå jag måste ta hoppning nåtot lite extra med det..




Dagen har väl vart bra , madde har vart här hela dagen :) , gick till astrid en stund :) och sen kom linnea :)
  // Frida


Första jullovdagen :)

Och man får inte åka till stallet , kul start? -.-
Ne inte direkt men har ingen skjuts så inte så mycket att göra åt saken ...
Idag vet jag inte riktigt vad som händeträning ikväll iallafall , sen får jag väl se.
Eftersom det fortfarande inte hänt nått så har jag inget att berätta , så vi hörs!


Vill ju till dig pojken♥

// Frida 

godmorgon!

sitter här nyvaken o kollar FB♥

venne om de blir stallet idag :( ingen skjuts, å de suger! :(


näääää, nu ksa jag göra ngt helt ovettigt!


/Madde

typ 2:a i skinkcupen.

21. Någon jag vill träffa
22. Någon jag vill träffa igen
23. Hoppning eller dressyr?
24. Mitt motto
25. Någon jag träffar vardagligen
26. Hur mina vänner beskriver mig
27. Såhär vill jag att mitt liv ser ut om ca 20 år
28. Någon som älskar dig
29. Någon jag skulle riskera livet för
30. Mitt mål med ridning


21. Någon jag vill träffa

Är väl många jag vill träffa , men om man ska ta dom som inte bor här är det väl Angelica♥ och amanda
Annars är det ju som alltid min lilla kille.


// Frida


myspyys

riktigt mysit med snöö!


idag så gick jag en sväng med fabbe, linnea hängde på bredvid oxå :) duktig polle! han börkjar bli bra med foten igen,men såret är fortfarande kvar, och jag tänker bara gå med honm tills jag är helt säker på att det inte gör ont♥

sen red jag Eija, det va verkligen ppå tiden, UNDERBARA HÄÄST♥ dock med sadel, men endast för att hon inte blivit riden på länge, och så var det ju första gången jag red henne när inte albin var med, men det gick bra, men hon var något pigg! :)

nu ska jag hitta på något.. troligen slå in alla julklappar som jag inte orkat slå in ;) men vi ses!


/Madde


10 saker...

10 saker du kanske inte viste om mej.

* Jag ska typ börja "banta" efter jul.
* Jag hatar att rida lätt när man ska arbeta hästen.
* Jag tycker julen är den bästa högtiden på hela året!
* Jag har vart värsta depp senaste månaderna
* Jag fick ett presentkort till marieberg igår för 200kr av mina grannar igår.
* Jag har som högst hoppat ca 1m
* Jag älskar Mixer av hela mitt hjärta , och det gjorde jag nästan på en gång.
* Jag har tappat det mesta i ridningen nu eftersom jag inte ridit ordentligt sen slutet av sommarn.
* Jag vet inte riktigt hur jag ska göra i mitt liv , just nu känns det inte bra
* Jag tänkte börja med att lägga upp sånna här nån gång i veckan.




// Frida♥

JULLOV!!!! :D

rubriken talar! , gått på jullov idag , gud vad skönt!
Bussen kom vid elva och då åkte vi direkt till stallet. Åt lite innan jag tog in mixer. Haha Mixer och CO har bytot hage så nu står nordisarna + Fabbe i deras galma och dom andra i en annan ( dock också med lösdrift ).
Och öppningen till den nya hagen kommer jag ju inte få upp själv , jätte krånglig! Men men får väl köra med Linnea och madde
Red mixer först ut och sen på banan. Skogen är han alltid lika trevlig i, men han är så himla hård i munnen och envis på banan :( Men har börjat galoppera regelbundet nu iallafall känns bra , super duktig är han.

Sen red vi ut på nordisarna , har inte såmycket mer att säga än att det var en busig sabina♥ idag och jag var jättenära att ramla av 2 ggr .... sötan!

Bara tre dar kvar till jul, sjukt! december har bara sprungit iväg.

Ne nu ska jag slå in lite julklappar tror jag , vi hörs senare !

// Frida

jul!

nu närmar sig julen, galet vad skönt det är med lov!(:



//Linnea

godmorgon

tjenare , slänger in ett snabbt inlägg.
Idag är det julavslutning, great! Och direkt efter skolan blir det stallet. Mixer ska ridas och kanske sabina :)
Det blir nog iallafall en bra dag skulle jag tro, men vi hörs i eftermiddag.

// Frida

i'm falling in love with youre favorite song
















I will always love you♥



//Linnea


I♥U

hallojj, har verkligen inte haft lust till något dom senastedagarna , sen hare ju vart pulka varje kväll, underbart ♥
har somsagt vart typ skiit chilliga dagar i skolan, tummen upp för det! (y'  men det absolut konstigaste är att jag har vart på bra humör i skolan, men inte annars, men det är väl för att jjag träffar allt folket i skolan ju :) för när jag kommer hem, typ POOOOOFFFF så ligger jag i sängen halvt död.. men vad ska man göra åt  det? nu äre ju snart jullov och då ska man ju leva loppan o inte ligga död i sängen ;)



o så måste jag bara säga att Fabbe är den mest underbara ♥ DOCK så har han ju gjort nge med vänsterbak, och är lite småtthalt, men det är bara att ta de med en nypa salt o göra det bästa utav det, måste ju se till att han har det lika bra som jag ♥

imorgon slutar vi tidigt efter julavslutningen, wiiiiihhh.. då blire av mot stallet :D hoppas på nordisarna oxå :) tyvärr så gåre ju inte att rida vinna längre, tror jag, eftersom hon ska få föl, men jag har ju eija, frågan är om linnea vill rida albin :)


Nu fick ni lite att läsa, och nu ffår ni lite att kolla på oxå:)





//Madde

dan före dan , före dan , före dan , före dan före dopparedan!

Halllu , tisdag idag. Som ni ser på rubriken här uppe är det inte alls många dagar kvar till julafton :D nogare räknat 3 dagar förutom idag , åhhh vad jag längtar! Och imorn är det julavslutning , skönt det med! är verkligen i behov av lov väldig starkt!!

dagen har vart lika chill som igår! spela spel hela förmiddan+fika, julspex och juldans.
I stallet vart det som planerat longering och det gick väl bra. gick ju inte dåligt så, men det gick ju inte asbra heller :p




2 suddiga och usla mobilbilder från idag , men bättre än inget hoppas jag.

  I         ♥         U


Nu ska jag slå in lite julklappar innan jag åker på träning, ciao.


// Frida

Marieberg nästa!

Kom hem för en stund sen grymt chill dag!
Nu åker jag snart in till marieberg och handlar dom sista julklapparna.
Kommer väl hem nån gång sen, men då kanske det blir pulkaåkning , så vi får se när vi hörs men ha det bra!


Mixer vilar idag somsagt.

// Frida♥

äntligen!

är det snö! var och åkte pulka förut , hur kul? :D
Ska snart gå och lägga mig men tänkte slänga upp komande veckans schema!

MÅNDAG: Skola men inga lektioner , skönt! efter det hem och till marieberg för att köpa dom sista julklapparna.
TISDAG: Skola julspex och lite annat, sen stallet longera Mixer, träning
ONSDAG: Julavslutning!! stallet, rida mixer? Skinkcup på kvällen.
TORSDAG: första dan på lovet , stallet kanske rida och chilla galet!
FREDAG: Stallet önska pollen god jul och ta en mysig promenad, uppesittakväll på kvällen.
LÖRDAG: Eller ska man säga JULAFTON, fira jul såklart!
SÖNDAG: Till moster och kanske stallet :)



Ungefär så , hinner inte till stallet imorn , som ni ser :( fick inte...
Ne nu måste jag sova , skola imorn ju. Hoppas ni haft en bra 4:e advent !

// Frida♥


gasen i botten

hej, har kommit hem nu från pulka åkning ;)
va kul! de va ju ett tag sen man åkte ;)


idag va jag i stallet, red ut en kortis barbacka:) vad jag har saknat dig lilla tjejen! ♥
imorn ska jag nog longera så som det ser ut nu!




//Linnea

älskaaa

älska snö♥


bloggar mer senare!



//Linnea

fina killen♥







tree simple words , I , Love , You

// Frida


(U)

har inte hunnit blogga på länge, för har vart hos pappa, och nu har jag absolut ingen som helst blogglust, vet inte vad det kan bero på men..så nu ska jag vara lite onyttig och äta nåra ostbågar och kollapå film..



//Madde


youtube dampar..

.. och kameran är urladdad hehe.. så ni får vänta ett tag till.
Snart adventsfika med my family♥


// Frida

hemma och nyduschad!

hejsan! kom hem halv 2 och nu har jag duschat och så.
Snacka om att det var mysigt i stallet! men massa snö♥ Tog in älsklings pojken och gjorde iordning honom , vilken kelgris han har blivit , jättegullig! Sen red vi ut i skogen en sväng innan vi red på banan , han är lite dragig i munen med det nya bettet men vi får hoppas att det lossar. Tog lite trav och galopp och det gick fint! duktiga killen.

Nu ska jag ner och äta innan jag ska börja med allt som måste göras t.e.x :

♦ Göra klart svenskan
♦ Städa rummet!
♦ Rensa/ladda bilder
♦ baka
♦ och lite övriga saker ;)

Senare får ni bilder på fina pojken idag och filmen från när jag sjöng vid advent saken-

// Frida♥

:)

Nu drar jag till stallet en snabbis , hörs sen .
Ridning på schemat! :D


// Frida


Det finns något i hästens yttre som är bra för människans inre.




/f

gårdagen.

tänkte dra gårdagen nu :)

skolan var som vanligt haha fest på franskan , men tyckte man skulle ha sitt eget.

Efter skolan vart det stallet , och astrid följde med , Kul :)
Red först fabbe en snabbis , seeeeeg säger jag bara men gick någelunda förutom tempot. Kul att rida en häst som kan allt iallafall, har inte gjort det på år och dar och det märks , hade lite träningsvärk i magen idag
Efter det vart det en promenad med finaste killen, alltid lika mysig♥ haha men lite jobbig var han när han ville ta astrids päron hela tiden...

Åkte med bussen hem vid 17:20, sen väl hemma var det typ bara göra sig iordning för att gå ner till linnea med CO :) kul kväll , jag och linnea sjöng halsarna av oss , fick massa godis i paket och var såååååååååhäääär nära att somna framför hitta nemo.

Det var gårdagen i förkortning :)



bästa♥

// Frida


hemma!

snacka om heldag i lillån! men kul har det vart !
Vann första matchen med 13-0 , haha utklassning. Men var 2 riktiga bitches i andra laget som nästan förstörde min dag , men lyckades glömma dom under andra matchen som tur var! Vann den andra med med 3-2 två. Skulle kunna vunnit större tycker jag , förtjäna det iallafall!
Men alltså 6 välkänade poäng med oss hem , känns skönt såhär inför juluppehållet  
Ikväll blir det bara att chilla! Jag och mamma kanske kollar på Twilight sen om jag får låna den av linnea , sen ska vi äta tacos och så ska jag blogga lite också!

Men vi hörs senare!



för bra lag♥

// Frida


DET SNÖAR!

:D



//Linnea

snabbloggning.

tjenare slänger in ett snabbt inlägg innan jag drar till lillån för dubbelmatch :) kommer bli kul , men ska stå den första..
Tror inte det funkar att mobilblogga så vi hörs inte förens ikväll. Men då lovar jag er uppdatering, så håll ut!


// Frida♥


to make you feel my love

hej, mår inte värst, men det kan inte stoppa mig nu! idag är det match mot lillån, kommer  bli hårt! aa har inte mycket mer att skriva :s


saknar dig lilla gumman♥




//Linnea

"I dreaming of a white christmas.."

" Men den här blir nog trist och grön..." typ så :( vill ju ha massamassamassa snö till jul!

Nu sitter jag här med en liten jobbig krabat som heter erik  och han bubblar som bara den.
Erik hälsar -Hejsan.

oj måste gå, men hör av mej !
//frida

plugg resten av kvällen , så vi hörs imorn!



// Frida

dagarna går

hej på er!
hsr inte så mycket att blogga om för har inte varit i stallet sen i måndags :'( fatta hur länge jag har överlevt detta! stackars mig säger jag bara! :(

Bella, jag älskar dig av hela mitt hjärta ♥


//Linnea

Torsdag 15:de december 2011

hello , skolan har varit som vanligt, förutom att vår franska lärare fjäskar/schämmer bort oss som satan! Men det är väl bara bra  haha imorn får vi ha med Godis / Chips / Fika / Dricka om vi vill, ganska okej  
Träning idag så inget stall :( vill ju till älskling♥ Men får träffa honom imorn och då ska jag rida! Nu ska jag göra det gamla vanliga som aldrig blir klart..

• Plugga
• Städa
• Och rensa bilder

Så vi hörs efter träningen ikväll eller senare eller tidigare , ja nån gång
Mycket gubbar men det är väl trevligt ibland.

// Frida

svenska ::D

nu ska jag hinna med bussen ifrån skolan :)

hovslag i natten

ska lägga mej och läsa nu, har jjätte ont ihuvet, så vi syns!

//Madde

Godnatt.

Tumblr_lw1lhx8jca1qj52v4o1_500_large



I will try to Fix You♥







//Linnea

Bästa ponnyn♥

Hejsan, får väl börja med att tacka för igår , besöksrekord faktist!  grymma är ni , men det fattas fortfarande komentarer..

Dagen har vart ganka bra förutom att jag vart V Ä L D I G T trött .
Hade kemi och hon läste bara + att vi kolla på film, på fysiken lämna jag in mitt prov sen slappa resten av lektionen , sen engelska kolla på film , | Lunch |, svenska jobba lite ur ett häfte , franska kolla på film , matte = nån kluring och sisst elevensval . Så en någelunda osdag för att ha 7 lektioner kan man säga ;)

Sen vart det stallet!
Skritta ut med madde till en vattenpöl , gick när fabbe var draghjälp att gå över. Var lite läskit iskogen eftersom man inte såg någonting! skritta henne lite på banan också ( lösa tyglar ).

Sen var det älsklings tur red inte utan släppte honom på banan och körde lite frihetsdressyr. Gick helt super bra! började med att han skulle följa efter i skritt och trav , funka galant . han brukar alltid någon gång böja av i trav men idag följde han fint efter. På slutet sen fick han galoppera lite som vanligt men jag ropade in honom efteråt och han kom alla gånger oftast på direkten , då blir man glad♥ Märks att vårt band blivit starkare han litar på mej väldigt mycket , och jag på honom . Han var iallafall grymt duktig och kelig , älskar han mest!
Ska rida på fredag iallafall (:

loveusweetie

Kvällen kommer se ut såhär:
♦ Duscha
♦ Städa lite
♦ Kolla på glee
♦ Plugga / städa
♦ Och blogga lite mer förstås

Ne nu måste jag skynda mej , hörs!

// Frida


Godnatt :)

'
// Frida♥

mera plugg

nu väntar
tyska
so
engelska
svenska
sist men inte minst så väntar nog sängen också! ;)






//Linnea

:o

kolla nyss på statestiken och den var på topp! konstigt brukar vara mer på helgerna samt dom dagar man har bra uppdateringen . men idag ville ni väl testa nått nytt haha ;) fortsätt så!
Träningen gick bra och jag vill ha snö. Det är väl det jag har att säga för nu ska jag plugga lite snabbt innan jag går och lägger mej, hoppas ni haft en bra lucia♥





missu♥


Btw , nån som vart rädd förut? :D


// Frida

bowlingbilder :)






















haahah dör xd




Oj , vilken bildbomb det vart! haha men där har ni dom iallafall.
Fjortisar för en kväll kan man säga , vi vet så ni behöver inte påpeka det men nån gång vill man ju va lite
n0000big..
Kvällen var grymt kul iallafall så tack för den♥

Nu medans ni ändå är på datorn kan ni ju passa på och kika in på den här tjejens blogg. http://livetsomful.blogg.se/  stackarn :(


städningen går väl bra men ska börja plugga nu så chiaoo

// Frida


pluggggg

hallojj, massor av plgg nu på g... ska börja lite med svenska , sen ska jag försöka göra lite med fysiken oxå.. så bloggar sen!


//Madde

Mixer vilar..

Mixer vilar somsagt idag , som ni kanke såg på schemat. själv ska jag Plugga , städa och fixa lite annat innan det blir träning antagligen ikväll . Men kan inte äga att jag är särskillt taggad på något just nu, Men bara att göra det , skönt att ha det gjort iallafall!


Men vart är snön igentligen? snart bara en vecka kvar till julafton ju ! :o

// frida 

:(

tjenare.

har inte varit i stallet sen i söndags :( jag har massa plugg! då ska jag väl sätta  mig till ro och plugga satan så jag kan träna iaf! har as ont i halsen också, men det stoppar mig inte!

har fullt upp hela veckan så kommer nog inte bli så mke bloggning från min sida...



//Linnea

22.26

bilderna får ni imorn för då hinner jag blogga ordentligt på eftermiddan :)
men nu ska jag sova , upp tidigt imorn för att göra lite saker så nu måste jag lägga mej om jag inte vill vara död imorn ;)
Kanske hör av mej imorgon bitti? fårse.
Godnatt.


random bild ...

// Frida

nattinatti

/Madde

Mixer V.50!


Måndag : Promenad ut

Tisdag: Vila ( måste va barnvakt :( )

Onsdag: Rida eller longering.

Torsdag: vila ( träning ) annars borsta.

Fredag : Rida eller longering

Lördag: Vila ( 2 Matcher )

Söndag: Rida / frihetsdressyr






// Frida


handboll

tjenare , sitter nu vid mamma och pappas dator för att det är paus i handbollen. Sverige leder just nu mot Frankrike vilket är jättebra!
Efter handbollen blir det siita och plugga till historieprovet imorn , kul .
I stallet idag vart det en mysig promenad med älskling♥ Gick inte så långt eftersom vi åkte med bussen hem , men vi skynda oss lite för mycket i onödan för vi trodde bussen skulle komma 10 minuter tidigare än vad den gör , madde hade kollat fel så bussen åkte från askersund då , haha.
Senare ikväll kommer veckans Schema för Mixer samt bilder från bowlingen skulle jag tro så håll utkik ;)
Men nu ska jag dra och packa upp min väska så hejdå.

 Men kan bjussa på några gammla bilder som jag hitta



sakna gammla klassen♥






hahah

// frida

helgen

helgen har vart asgrym och jag har vart på jättebra humör men är inte det längre efter man fick veta att man var andrahandsval , kul.

I lördags börja dagen med att jag åkte med ett grymt lag till arboga och spela match . Matchen var grymt kul , jag gjorde ett mål , och vi vann med 3-0 :) stanna efter på donken och käka med alla tjejorna.
Sen hann jag typ bara komma hem förens Linnea och madde kom. Vi gjorde oss iordning för kvällen då vi skulle Discobowla.




Bowlingen ägde!
Grymt kul vardet, kommer nog kanske göras om nån gång. 2 strikar här :D Men linnea vann ändå överlägset..
EFter det var det pizza för oss små tjockisar.



Mycket detaljer som var roliga men orkar inte berätta.
Åkte hem sov kvar hos linnea och vi kolla på " she´s the man "

Sen idag var det stallet , hos lilla pojken♥ gud vad jag älskarn!
Somsagt red ut på både han och sabina och det gick great på båda.
Medans jag vänta på att dom andra skulle bli klara pyssla jag med lita allt möjligt , b.l.a att ta sönder isen från badkaren i hagarna ;)

plugga , sen nu på kvällen var jag lite med linnea och madde igen.
så den bästa helgen på länge skulle jag vilja säga , tackförden.

// Frida♥

kaffe (Y)

hello :)

ida vare ju stallet :) ridbanan va en skridskobana så red lite på stubbåkern.. gick väldigt dåligt eftersom han va väldigt okoncentrerad.. så då bestämde jag mej för att ta havresvängen... gissa om det gick bättre? nej. inte skulle han någonstans .. han ville bara tillbaks hela tin, han försökte vända och gå tillbaka , jag fick honom till den stora "sjön" , (en skit stor vattenpöl) sen gav jag upp :(


________________________________________________________________________________________________



nu sitter jag och dricker kaffe medans linnea ligger och latar sig i min säng och frida kollar på :) nu tror jag vi ska dra till macken och köpa lite namnam , och sen kolla på film, men vilken vet vi inte än :)


s es!





//TEamlfld


musik




//Linnea

dålig uppdatering..

och har inte tid nu heller , sorry . Massa plugg och annat som MÅSTE hinnas med idag .
Men kan säga att stallet idag var bra , red ut på mixer / sabina och det gick bra med båda! :)
Har lite bilder som kommer upp när tiden finns till , men om ni vill ha nått att läsa kan jag rekomendera att gå tillbaka till juni/juli i bloggen , ganska bra uppdatering då så där finns det massa att läsa , vi hörs imorn eller kanske senare .



åh nej bjuder inte alls ;)

// Frida


hejjsanhoppsan!

nu drar jag och frida till stallet

bloggar mer sen (Y)



HÖRS!


//Frida&Madde

dagar

fortsätter med dagarna nu då!




Dag 12 - Något jag gör hela tiden

jag svär! :( det är inge bra!


Dag 15 - Favoritfotot
hahah dag 13 oxh 14 försvann, men jag fortsätter iaf! ;)

jag har måånga favorit foton, och här kommer några!

















nu orkar jag inte ladda upp mer bilder, datorn är seeegg!




//Linnea

hallooojjj!

tjabbaa!
har varit vaken ett bra tag nu och jag kom på att jag också har dom där dag grejjerna kvar... hehe! men jag gör dom jag med! ;)

Dag 10 - Det här får mig att känna mig lycklig











Dag 11 - Det här får mig att skratta


hahah fail bilder! den här bilden påminner mig om när vi skulle ta finkort! hahah madde och hennes mössa! ;)






ska fika nu men fortsätter sen!



//linnea

dag grejset

20. Något jag vill göra

Just nu vill jag att jag och mixer kommer igång , och framåt !
Vi gör en rivstart!

hahaahhh jag dör



21. Någon jag vill träffa
22. Någon jag vill träffa igen
23. Hoppning eller dressyr?
24. Mitt motto
25. Någon jag träffar vardagligen
26. Hur mina vänner beskriver mig
27. Såhär vill jag att mitt liv ser ut om ca 20 år
28. Någon som älskar dig
29. Någon jag skulle riskera livet för
30. Mitt mål med ridning


Fixar massa tidsinstälda imorn! vill bara få bort dom , och börja om!

Nu ska jag fortsätta städa innan jag kollar på idol finalen , tror faktiskt att amanda vinner..

// Frida

hejsan,

NU är det äntligen helg, skönt! veckan har segat sej fram verkligen.
Slask väder vart det idag också :( all snö är väl snart borta imorn..
Skolan idag har väl annars vart bra , jullåtar på franskan, film på engelskan och matteprov som jag tror gick hyffsat , kändes så iallafall.
Men vart så grymt stessad att jag skulle missa bussen så börja springa efter skolbussen när den åkte xd , haha tur att madde kom och sa att det inte var länsbussen , annars hade jag garanterat gått på den..
Väl istallet kom allt regn. Men jag red mixer iallafall, tror det var första gången det inte var kul. regn och blåst i en salig blandning, han gick dåligt , jag red dåligt o.s.v inte kul alls. Men jag älska honom endå ♥ Han var ju snäll som tillät att vara ute i det vädret iallafall om man ska tänka possetivt

♥ , sorry ska verkligen försöka ta lite nya bilder snart , stor bildbrist här ju..

har inte så mycket mer att säga mer än att jag städar just nu ,,



men iallafall , Helgens Schema:

Lördag: Först åka på match i Arboga och såklart vinna den ;) Kommer hem nån gång på eftermiddagen och då pluggar jag nog , sen på kvällen om det blir som planerat åker jag , Madde och Linnea och bowlar + käkar pizza i hallsberg  Så med andra ord förhoppningsvis en grym dag!

Söndag: Hel dag i Stallet antagligen , kommer hem och pluggar och kanske åker pluka på kvällen om det finns snö d.v.s ...


Vi hörs någ senare gottfolk , BYE

// Frida

bloggar snart!

/ frida


hemma

hej! idag va jag hemma från stallet, har verkligen jätte ont i ryggen och nacken, känner mig handikappad! men har kollat runt lite på we♥it nu iaf.

Tumblr_loxfjmkqw71qjrc4bo1_500_large
inte lite gullig! ska nog slänga på någon mysig barnfilm, och senare är det handbollsmatch!





//Linnea

godnatt,

303599_251930921508456_224388840929331_875550_3203204_n_large

/ frida

nu så!

hej,
har inte bloggat så mke, men nu så! har varken ahft tid lust eller ork.
men iallafall, igår va vi i stallet och då red vi ut en sväng först, barbacka. och sen red jag en stund på banan. gick faktiskt riktigt bra! :) och idag så borsta jag bara, lina hängde med och sen åkte vi med bussen direkt till henne, vi koka makaroner och så kolla vi på handboll! vi va så nära, sååååååååååååååå nära! men dom vann med ett mål!


fina tjejen♥





//Linnea

förlust..

hej sverige .
Gick skit på matchen förut, förlora med 4-2 ,är inte så kul att stå då..
Men vi kan ju inte gå obesegrade ur hela serien så, men nu tar vi resten . Bara tagga om till lördag!
Nu ska jag snart ner och äta , och sedan plugga matte och svenska . skulle vilja hinna med en film också men det märker vi! kanske hörs sen.

// Frida

Mixer vilar idag,


älskling♥

and thats because I have match today :)
klockan halv 7 i åsbrohallen om ni har vägarna förbi. Möter ÖSK svart och jag ska stå. får se hur det går..
Nu ska jag iallafall plugga satan , massor med plugg till nästa vecka plus matteprov imorn. kul.
Men vi hörs ikväll , promise !

Vet föresten inte hur det blir med videon när jag sjunger , lät otroligt hemskt på datorn märkte jag, så vet inte om jag vågar lägga upp den :s

// Frida

godnatt ,



/ f

some beauty horses











// Frida

sorrysorry

orkar bara inte blogga nu, vi hörs!






//Linnea

myspys♥

japps , myspys dag i stallet dag, underbart.
Red först ut en liten sväng på millan , med sälskap utan madde på fabbe och linnea på bella.
Gick bra , skritta bara så det var lugnt . älskar när det knarrar i snön när hästarna går :)
Efter det hjälpte vi madde att ta in några hästar för kvällen, innan jag gick en supermysig promenad med mixer.
Snacka om att jag rider på världens bästa ställe!


Nu ska jag skriva i min skriv bok samt plugga massor , så vi får se om vi hörs mer idag annars hörs vi imorn!

// Frida


godnatt

är trött men ändå nöjd över en rolig träning! så nu ska jag nog plugga lite, sen ska jag till drömmarnas land!

vi hörs!




//Linnea

born and rise

Hejsan allihopa hemma från stallet nu , vart longering för min del också . Underlaget ver lite hårt men det funka!
Gud vad mysigt det är med snö♥

HAHAH börja med det här inlägget när jag kom hem vid 6 , gick ner och åt , sen glömde jag helt bort det ! konstigt.
Har iallafall vart på träning nu och det var kul! ska stå på torsdag :)

blev ett väldigt tråkigt inlägg , men det vart ganska stressigt när jag nu ska ta nått och äta samt plugga järnet.
men vi hörs imorn med mer uppdatering :)
// Frida


viiiiiiiiiinter :D

nu har jag ätit lite makaroner och köttbullar! muuuuums.. fast nu i efterhand så ångrar jag att jag åt så mkt.. men slipper ju bli hungrig sen iaf ;)
idag varte stallet, de va kallt men lika mysigt som vanligt! :) gick bara lite med fabbe, han är verkligen helt underbar på alla sätt o vis!!
nu ska jag packa lite sen dra till astrid så vi hörs!!1
/Madde

kallt!

hej allaaa bloggläsare! idag va vi till alleskolan med klassen och grannklassen. va kul, haha när vi va och kolla på resturang så satte sig några på ett bord så det gick sönder, haha! det va kuul.
sen tillbaka till våran skola. hade några lektioneer och sen till stallet. longerade bella och bara i skritt och lite trav. det är ju så hårt i marken nu! men det gick väl bra.


nu ska jag koka lite makaroner. sen plugga och SEN vidare mot innebandyträning! :)






//Linnea

Måndag 5 december




hej tänkte dra dagen nu.
skolan var som vanligt , dansa på jumpan ganska kul.
I stallet red vi ut i första snön. kallt men mysigt♥
Skritta bara för att det var mörkt , halt och millan har inte vart igång på ett tag.



Överlycklig tjej för morötter och havre kan jag lova!
Efter det borsta jag mixer en snabbis, och även han fick mat :)
Imorn blir det nog longering för Mixers del , måste ju med bussen hem eftersom det är träning.

Vi hörs!

// frida

snöö

hejsaan!
nu har jag kollat på handboll, och vi vann ju! ;)
idag i stallet så va vi tvugna att rida ut i första snön! :D mys, men lite kallt!
snart ska jag hoppa in i en låång dusch!
jaja, vi hörs! intressant inlägg, jag vet. men ni skriver ju inte vad ni vill att vi ska skriva om så då blir det så!





//Linnea

hej mitt vinterland , nu är jag här!

snösnösnö!!! :D
Berättar om dagen senare tror jag , tight schema ikväll nu iallafall handboll!


// Frida

godnatt

ska slå in en sista julklapp innan jag går och lägger mej.
Imorn åker jag äntligen till min pojke , miss him♥
Ridning eller longering blir det skulle jag tro.



// Frida

dagens köp.


  
grimma

  

Och lite annat småplock som benreflexer, godis, gummiskrapa och nosludd.

// Frida


even i know that

hej! har precis dansat zumbaaa! va ett bra tag sen! ;)
har lite ångest! jag vet inte vad jag ska köpa till alla! men vet iallafall vad jag ska köpa till dom bäästa! :)
men några julklappar vart det ju!

viinteer!
jag vet inte vad jag ska skrivaa :(




/Linnea

ojj, är madde här?

jo, de är sant , det 'är jag , madde.. :)

förlåt för att jag inte bloggat på år och dar, har inte änns satt på datan förns nu.. kommer ju hem så himla sent, och ska äta, duscha och all julstress! julstressen känns redan! helt otroligt.. men nu har jag klarat av lite av julklapparna iaf.. köpt till mamma, och hälften till frida o linnea..

________________________________________________________________________________________________


är det verkligen  kul att läsa "idag har jag"- inlägg varenda dag? VAD VILL NI LÄSA OM ? dessutom är det ju nästan samma sak varje dag " idag va jag i stallet, jag red , det gick bra, "  har svårt att tro att dcet är så kul.. där behöer vi, eller iaf jag, hjälp.. det är inte så lätt att blogga om någe intressant om man inte vet vad ni tycker är intressant?!

________________________________________________________________________________________________


sen kommer astrid och sover här.. vi kände att vi behövde prata ordenligt, om både de ena och de andra..

________________________________________________________________________________________________


jag saknar dej så otroligt mycket leo.

hemma ..

hemma frrån marieberg nu :)
Nästan klar med alla julklappar nu , skönt !
Köpte även en jätte söt grimma till Mixer som han kommer bli supersnygg i!
Schabraket med dom matschande benlindorna till fanns inte i rätt storlek och skulle inte komma in heller , synd! så får se hur det blir , kommer bilder snart iallafall .

// Frida

Vill ha!



Är verkligen helt kär i showmaster schabraket för 229 kr.. så himla snyggt!
Samtidigt så passar det andra schabraket fint ihop med benlindorna brevid , så det är jätte svårt!
stövlarna tycker jag också är grmt snygga så det blir att önska sig i julklapp!

// Frida


tjeee

hej, har varit i stallet en sväng nu, red ut barbacka mys!
gick bra, eller ja det va  inga problem!
men tycker synd om lilla Mysan (hästen/fölet) hon hade tydligen varit jättedålig dom senaste två dagarna :(

söötis!

nu drar vi snart och julhandlar! kuul! älskar dig bäästis! :D <3




//Linnea

2 advent



Godmorgon bloggläsare , precis ätit frukost. Ska börja med att säga att statestiken började hitta tillbaka igår , kul!
Igår kväll satt jag jätte länge framför http://www.hooks.se/ och  kolla runt lite , hitta jätte snygga saker!
En outfit jag tänkt på länge är typ lila aktig , kanske kan slänga ihop ett kollage lite senare ;)
Men somsagt idag blir det julhandling , sorry för morgonen Linnea.
Åker runt halv ett skulle jag tro så måste jag fixa allt innan,

// Frida

snart go to beeeed-

hejsan , haha att jag är så himla dålig på att hålla mina scheman har varken
* pluggat
* rensat bilder
* spelat ishocky
har knappt städat heller , bara halft .

Imorn åker jag och Linnea och julhandlar , mysit!♥
verkar inte bli nått stall då heller , för mamma vägrar att skjussa -.- jag vill ju till min kille! men åker dit på måndag såklart iallafall , tur det



you´re the best beauty boy♥

// Frida

Vinter design?

hej , Vi undrar om det är nån som skulle kunna tänka sej , att göra en vinter design till oss?
skulle vara jätte skjyst!
Komentera här nere ↓ Eller hör av dej till oss via [email protected] !

tacksamma för svar // Teamlfld♥


2 december, del 2



















ibland så söker han sej neråt :) orsäkta min sits på de flesa bilder..

// Frida

hemma nu :)

matchen gick okej 4-2 men ändå ett ganska dåligt resultat enligt mej , menmen bara ta nya tag tills nästa match på torsdag :) Och föresten så snöa det i nora , wihoooooo , det kanske blir en jul endå! Och nej alla på facebook det snöa inte regna.
Eftersom jag är hemma koan jag fortsätta med den braiga uppdateringen ;) hoppas linnea gör det med!
Nått särskillt ni vill läsa om? , komentera!

// Frida♥

Just nu :)



Makaroner med köttbullar på gång!
Om 45 minuter såp är det  samling i åsbro skola för match , inte så jätte taggad men det kommer nog så småning om.. ;)
Vill till Mixer idag , men det passa nog ganska bra att han fick vila idag så han får smälta allt nytt från igår.
Både galopp och hoppning är ett stort steg så att göra bägge sakerna under samma ridpass är nog ganska krävande . Får se om jag fixat nått tidsinställt eller bloggar mer innan jag åker , det märker vi . BYE

// Frida♥

2 december, del 1


















haaha min min..


// Frida♥

we♥it

Tumblr_lv3xk8qrkm1qe0m9jo1_250_largeTumblr_lv3xk8qrkm1qe0m9jo2_r1_250_large

Tumblr_lvkmdiymhi1qdk4gwo1_500_large


Tumblr_lj9d40exqw1qc6czfo1_400_large

8783_large

Tumblr_lv6c0ifedh1r5jkiqo1_500_large

Tumblr_lvc6tfmqmp1r5flevo1_500_large

Tumblr_lt4hfwuyxf1r1wej0o1_500_large

Aat6pu-cmaawvxh_large

Tumblr_ls2amwx59w1qekek2o1_500_large

Tumblr_lmunybv7o81qf4qpho1_500_large
haha så sööta bilder!


//Linnea

godmorgon , eller förmiddag!

Hej gick nyss upp , haah , okej vid elva.
Blir inget stall idag :( för har samling två för innebandy match i Nora så hinner varke före eller efter.
Så idag ska jag försöka hinna med lite annat!

* Städa+Julpynta lite
* Plugga
* Rensa bilder
* Blogga
* Och spela ishocky

Haha typ så ;)
Så återkommer snart med massor av bilder , hörs!

// Frida♥

våra brister gör oss till människor

hej, eller godmorgon!
ska nog kolla på lite film snart, är skit trött och har ont i ryggen. och jag har märkt att jag får ont i mitt ena knä på kvcällarna :o eller iaf dom senaste dagarna.. cp knän.

idag så gick jag upp 9 för att hinna se julkalendern, men det börja kvart i så jag v art ju lite smått förbannad. hahah, och moa åkte igår :( jag ville ha moa och amanda i final och så vann amanda! jaja, hoppas vi hör lite av moa iallafall!

skit samma! hahah, senare ska jag på match, i nora, så kanske inte hinner till stallet idag heller :( buhuuu, deprimerande...


bara nån bild,




//Linnea

blev inte så mycket bloggning som lovat..

men vi hörs mer imorn,
haha kan bara säga att jag förstår att mina vänner kallar mej klumpig.
hela min matlåda låg utspild i kassen på bussen, och min kamera låg där :( så kamerafodralet, mina byxor och bussens säte : R.I.P :(
Sen istallet skule jag tvätta av matlådan och då när jag ska kasta ut vattnet ur matlådan till gösselstacken så råkar jag slänga iväg hela matlådan , så r.i.p den också medans vi ändå håller på.

Nu ska jag lägga mej och läsa för "min häst" kom idag :)
även skönt att utochgå och prata med bästis förut , loveu♥



// Frida

Mixer♥

hejsan friends.
ni kanske undrar varför jag var glad förut och det kan jag säga va mixers förtjänst!
kom till stallet vid 12 och plocka fram lite bommar innan jag hämta pojken min.


sötisen idag.

sen red jag somsagt, började med att trava lite på en volt , gudars vad hård han var i munnen. lossna inte alls. men att öka / minska på rakt spår gick bättre :)
Sen fick han pusta lite innan vi skulle galoppera, galoppen gick super! :D snacka om att man blev som när man galoppera första gången igen! var ju helt överlycklig efteråt! inga problem iallafall♥
Efter det fortsatte vi att trava över bommar , haha det blev lite fail ibörjan..


vart så några gånger men efter ett tag fick han faktiskt till ett väldigt långt och fint steg över bommarna som flöt på bra.



han gena lite och så , men annars. Han fick pusta lite igen innan vi gjorde ett lite hinder för att testa nått skutt.
Det gick väl lite sådär.. stanna upp och nästan gick över några gånger hah men annars så hoppa han faktistk för det mesta, dock klumpigt och med typ ett ben itaget men det är ett litet framsteg iallafall! han sprang ju inte igenom det som sist ;) sen tror jag det blir bättre när han får hoppa i galopp och lite högre.

Men jag är nöjd och jätte glad ! (finns massa bilder som kommer såsmåning om)

// Frida♥


love ya

kollat på idol nu, och jag hejjar nog på amanda!

nu letar jag efter några bra låtar på spotify ;)
imorn har jag macth, ska bli kul! vet inte när jag kommer till stallet.... :(


saknar dig lilltjejen ♥

nu ska jag kolla igenom alla bilder, eller alla jag orkar ;)





//Linnea


senare!

bloggar mera senare!



//Linnea

hehe

kom annat privat ivägen för den glada blogglusten som kom förut man ska fixa alla bilder så får ni dom ett tag, tar en stund om man ska kolla på idol samtidigt ;)


hihi min so mapp

// frida

innebandynatten.













// Frida♥

även om jag gjorde rätt så letade du fel

tjee!
va ett tag sen, men har haft lite att göra. igår va det somsagt innebandynatten! :) vi vann! äntligen.
lina hade med sin kamera och jag plåta, och vart plåtad så nu kommer lite bilder!






sööt...



















nu orkar jag inte ladda upp mera bilder, men det va en bra dag!



//Linnea

glad!

hej åh vad jag är glad .
hemma från stallet nu bloggar snart , ska duscha :)
/F

snabb blogning

hejsan om fem minuter ska jag och madde till bussen så slänger in ett kort inlägg.
Nu väntar stallet som ni kanske förstår , kameran följer med och madde kanske kan fota något när jag rider mixer? :) vetinte men ska nog galoppera på han för första gången idag.
mycket bloggning när jag kommer hem med ovisade bilder! håll utkik.
// frida♥

vann hela skiten!

vinnarna av innebandynatten blev tjejerna 7c av tjejernas 7.er :D
ganska överlägset.

8-0
4-0
5-0
4-0

Gjorde typ 9 mål om jag räkna rätt , haha .
Kvällen har väl vart bra vanja kom med en klockren komentar till simone : - VAAAAAAADD!??!?!?!??!?
haha , dog faktiskt lite då , annars har kvällen inte vart så märkvärdig , men undrar hur vissa kan gå så utan att skämmas , jag skulle gjort det resten av mitt liv iallafall.

Mer bloggning imorn somsagt , hörs.



7c♥

// Frida

RSS 2.0